Mennyire jó ez a gép összeállítás?
Ma már semmiképpen nem vennék ilyet:
A S775 foglalat kihalóban van, elavultnak tekinthető.
A S775 procik újonnan igencsak túlárazottak, és ma már mondhatni lassan alap egy 4 magos proci (ha már 20k körül is kapható)
A DDR2 is drága és a jövőben csak még nehezebben/drágábban bővíthető. Már DDR3 korszak vagyon (fele annyiba kerül kb) és 4GB alatt senki nem gondolkodik már.
A Radeon 5450 nem éppen egy erős kártya...ha a játék is szempont, akkor én egy 5750 alá nem adnám (és ma már az is csak alsó-közép kategória...de még használható).
Üdv:) Movári vagy? :)
Esetleg állíthatunk neked össze egy iponos sat
Sajnos nem !
Esetleg mondhatnátok konkrét alaplapot ami s755- foglalatos és valami jobb 4 magos procit :) Egyébként jobb a 4 magos mint a 2 ? Mondhatnátok még videókártyát is meg vmi jobb ramot :D
Házat nem írtam, de egy kisebb Cooler Master Elite házikóval kb pont 110k lenne!
Ebbe az alaplapba belemennek a következő generációs AMD FX procik is, amik elég igéretesre sikerültek, de addig ez az X! 955 sem éppen csigabiga, plsz könnyen és viszonylag jól tuningolható (esetleg idővel egy jobb hűtő rápakolandó).
4GB RAM egy Win7 és játékos igények mellett igen csak ajánlott. Ez az 5830 vga ár/teljesítmény bajnok...igaz nem túl kis fogyasztású, de írtam hozzá egy minőségibb tápot is. Igaz lehet még ezen a konfigon variálni, de már így is keresztbe lenyeli a kérdésben szereplőt, ráadásul időtálló/fejleszthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!