Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Életem első konzola melyiket...

Életem első konzola melyiket vásároljam Xbox vagy PS?

Figyelt kérdés

szeretném megkérdezni a már konzollal rendelkező személyeket , hogy ők melyiket ajánlják. Mivel nekem még egyiket sem volt lehetőségem kipróbálni.

Egy biztos , hogy eredeti játékokat veszek hozzá. Nem akarom okosítani vagy hogy mondják.... :)

2011. jún. 14. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek igen kb. ennyi a különbség. Na meg, mint mondtam az ár.
2011. jún. 14. 19:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Most ahogy nézem YouTube-on sok olyan videó van ami az xbox túlmelegedési problémáit mutatja be. Ez tényleg igaz vagy itt van két tábor, és csak a másik konzol lejáratása a cél ???
2011. jún. 14. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Valóban vannak ilyen problémák, de tudtommal csak a régebbi verzióknál. A Slim újabb, annál még nem halottam, hogy lett volna ilyen probléma. Ha mégis +1 jobb ventilátor és meg van oldva.
2011. jún. 14. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Az xboxnak voltak problémái, de új gépeknél nem fordul elő.A PS sem rossz, nem akarom lejáratni,de az tény hogy az xbox népszerűbb és nem véletlenül.
2011. jún. 14. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:

az Xbox azért népszerűbb, mert olcsóbb. Nagy vonalakban ennyi. Nem véletlenül él ez a városi legenda: Azért Xbox 360, mert rajzolsz rá egy x-et, belebokszolsz, aztán egy köríves 360 fokos rúgással helyre teszed.

Persze ez a régiekre vonatkozik, állítólag az újakkal nincsen semmi gond.

Egyébként szerintem a PS3 már csak a Motorstorm játékélménye miatt is jobban megéri. Azt a játékot egyszerűen hiba nem játszani!

2011. jún. 14. 20:27
 16/17 anonim válasza:
javítsatok ki ha rosszul tudom de ugye xboxra kell fizetni azért hogy neten játszhass,de ps3hoz csak rá kell dugni a netet és tudsz játszani..
2011. jún. 15. 06:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Fejlesztő vagyok tehát tudom mit írok!

A PS jóval erősebb, aki azt hiszi a box népszerűbb nézzen utána és csalódni fog mert a PS jóval népszerűbb, amit alátámasztanak az eladási mutatók.

A PS egy bivalyerős hardver ami játékra lett kitalálva. A box egy PC szerű szolgáltatás box amin játszani is lehet.

2015. nov. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!