Életem első konzola melyiket vásároljam Xbox vagy PS?
szeretném megkérdezni a már konzollal rendelkező személyeket , hogy ők melyiket ajánlják. Mivel nekem még egyiket sem volt lehetőségem kipróbálni.
Egy biztos , hogy eredeti játékokat veszek hozzá. Nem akarom okosítani vagy hogy mondják.... :)
az Xbox azért népszerűbb, mert olcsóbb. Nagy vonalakban ennyi. Nem véletlenül él ez a városi legenda: Azért Xbox 360, mert rajzolsz rá egy x-et, belebokszolsz, aztán egy köríves 360 fokos rúgással helyre teszed.
Persze ez a régiekre vonatkozik, állítólag az újakkal nincsen semmi gond.
Egyébként szerintem a PS3 már csak a Motorstorm játékélménye miatt is jobban megéri. Azt a játékot egyszerűen hiba nem játszani!
Fejlesztő vagyok tehát tudom mit írok!
A PS jóval erősebb, aki azt hiszi a box népszerűbb nézzen utána és csalódni fog mert a PS jóval népszerűbb, amit alátámasztanak az eladási mutatók.
A PS egy bivalyerős hardver ami játékra lett kitalálva. A box egy PC szerű szolgáltatás box amin játszani is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!