Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » INTEL vagy AMD?

INTEL vagy AMD?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

ohh egy troll.....

ha nem érted a kérdést ne válaszolj....

a nőket szereted???ki hitte volna?

akkor ne itt kötekedj hanem menj hokizz egyet!

attól hogy itt ilyen témában beszélgetnek az emberek attól még lehet nőjük...sőt többségüknek sztem több is volt mint neked! ha lenne neked is akkor nem itt kötekednél loooooser! XD

2011. jún. 14. 16:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Ennyi :))... Köszi a válaszokat, énis inkább AMD-s vagyok. Igaz még nm volt intel-em soha az életben, lehet ha 1x kipróbálnám tetszene, de nem akarom kipróbálni x)
2011. jún. 14. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
AMD!
2011. jún. 14. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Attol fugg mibe. Asztali PC-be a Phenom II X4 955 BE teljesitmenyeig AMD, folotte Intel, de utobbi csak nagyon keveseknek szukseges. Also kategoriaban csak Intel b-uzisagbol vesznek egyesek Intelt.

Laptopnal bonyolodik a helyzet. 10 colos kis netbookba Intel Atomot, mert az a legolcsobb, nagy teljesitmeny meg ekkora gepbe nem kell. Nagyobb, de hosszu aksi ideju laptophoz AMD Brazos egyertelmuen. Normal 15,6 colos laptophoz meg ismet Intel.

2011. jún. 14. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen AMD!! Olcsó és megbízható.Ez mellett meg kellően lehet tuningolni :)
2011. jún. 14. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már húszmilliószor kitárgyaltuk itt na mind1.

Amúgy én is AMD-s vagyok.

Jelenleg Phenom II X4 955 25 ezer Ft-ér hihetetlen best buy a középkategóriában :P

2011. jún. 14. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!