Milyen géped van? Megvagy vele elégedve?
Msi vr602 2 és fél éves - per pillanat nem vagyok vele megelégedve, mert kilazultak a zsanérok, és még egy hétig így kell használnom a gépet... Egyébként csak ilyen mechanikai hibái voltak, hdd, ram, meg ilyesmi tökéletes a megvétele óta. Az egy állandó gond a hűtés, túlmelegedésre kissé hajlamos a kicsike...
Ha vennék helyette, akkor: toshibától láttam egy ennél jobb configot (intel core i3, 4 gb ram, 250 gb hdd, win7 64 bit) 139000-ért 3 év garanciával, na arra beruháznék.
Phenom II X6
3GB DDR2
HD5750
Új gépet nem tervezek csak egy AM3+ alaplapot és 4GB
DDR3-at.
Folyamatosan fejlesztem és megvagyok vele elégedve.
Még nem volt Intelem, tapasztalatot nemtudok mondani de neten nagyon sok teszt van.
[link] ebben van i5, Quad is :)
Asus p8p67rev 3.0
Intel Core I5-2500k (egyenlőre alaporajelen, csak a turbo megy használaton folyamatosan, igy 3,7ghz)
Asus Radeon HD 6950 (érdekes módon benchmarknal szemetel, majd 3-4 perc után megjavul, játéknál nincs gond)
Corsair vengeance 8gb dual chanel ram
Samsung f3 7200rpm vinyo (késöbb még 1 SSD)
LG blu-ray iró (hirtelen nem emlékszem a pontos nevére, 20k környékén volt)
Roccat kone ó+ egér
Gigabyte billentyű, sweex 5.1es hangfal, EREDETI WINDOWS 7 PROFESSIONAL (mert becsületes vagyok)
Cooler master Centurion 5 II(RC-502) ( a VGA nem fért be, kicsit át kellett alakitani) és Cooler Master Hyper 212 Plus procihűtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!