Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire figyeljek xbox 360...

Mire figyeljek xbox 360 konzol vásárlásakor?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
hogy hazafelé el ne hagyd...
2011. jún. 13. 07:22
 2/8 A kérdező kommentje:

normális válaszokat szeretnék , hogy pl melyik típust érdemes venni , és jól szellőző helyen kell tartani ?

köszönöm előre is a segítséget :)

2011. jún. 13. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivel a típusok között csak a háttértár mérete eltérő tök mind1.
2011. jún. 13. 07:34
 4/8 anonim ***** válasza:

arra hogy a tetejére rá legyen írva:

"playstation 3"

2011. jún. 13. 08:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Megjöttek a fanboyok! Fusson ki merre lát!
2011. jún. 13. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Használtan veszed, vagy újonnan?

Ha új, akkor legyen meg a garancia, tartozékok, és 250gb-osat vegyél, mert kelleni fog a vinyó.

Ha használt, esetleg flashelt régebbi típusú, akkor abból is az újabb gyártású (ha jól tudom, 2009, nekem új volt...) jasper alaplaposat vegyél, azok nem melegednek annyira, és nem fognak meghalni

2011. jún. 13. 09:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Újat tervezek venni. egy 250GB-os Slimet néztem ki. Csak mivel eddig sosem volt konzolom nem tudom , hogy megéri e az árát :) mert neten mindenhol csak veszekedéseket látok , hogy az xbox xar és a PS 3 az isten.
2011. jún. 13. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha van egy szar géped, nem akarsz venni újat, de játszani akarsz, akkor arra nagyon jó az xbox. Nekem is volt, csak multi FPS-ek PC-n sokkal jobbak (kivéve CoD, az boxon is olyan jó), ezért eladtam
2011. jún. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!