Melyik operációs rendszer a jobb?
? :))
Melyik operációs rendszer a jobb? ?
Amit a felhasználó megért :)
1. Egy Core i3 -as laptop -nál szerintem az XP fel sem merüljön! Ezek már Windows 7 -re vannak optimalizálva..
2. Előttem is sokan írták, hogy felesleges az Utimate. Ezt csak megerősíteni szeretném. A Bitlocker meghajtótitkosítást úgysem használnád ki, amiben még különbözik, hoyga felhasználó felület nyelvét bármikor lecserélheted. Ez sem hiszem hogy hétköznapi lenne.
A Pro -nál kiemelném, a Backup funciót, és a az XP módot. De ezek is kiválthatók más nála jobb programokkal.
Összefoglalva: a felhasználók úgy 95% képtelen kihasználni egy Home Premium -nál jobb verziót.
Az meg csak ostoba városi legenda, hogy az Ultimate a játékokat jobban futtatja. Csak háttérszolgáltatásokban különböznek, semmi másban. Azok meg beleülnek a memóriába.
Én a te gépeden egy 32-bites Home Premium -ot tartok indokoltnak, de egy Professional -nál semmiképp sem jobbat.
Csatlakozom az előttem szólóhoz :-)
Neked bőven elég lesz a Windows 7 Home Pre... rendszer is, Nincs szükséged, mint átlag felhasználónak, a plusz "tudásra". Nem használnád ki. Játékokhoz elég lesz.. :-)
Ráadásul: Mivel kevesebb háttérszolgáltatás indul el a rendszer indulásakor, ezért kevesebb erőforrást használ alapban, így több marad a játékoknak.
:-)
Szia!
Szerintem igen, nincs sok értelme mást feltenni.
A gépemen ( Acer 5315- laptop, 2 Gb ram, 160 Gb winyó, noname monitorvezérlő, 2,53 Ghz-es proci), gond nélkül elfut a win 7 home pre., nincs akadozás, a játékok is jó minőségben indulnak.
(((((Mondjuk a gépem már nem mai darab, de egy egész jó széria volt. ))))))
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!