Chubby2o6 kérdése:
Milyen routert használjak, ami kompatibilis a Digis nettel? 40/20-as Digis netem van, de azok a routerek, amik másnál tökéletesen múködnek, nálam nem. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Kiírja,hogy csatlakoztatva,jelerősség kiváló,csak éppen nem ad netet.A telepítésnél mindent úgy csináltam,ahogy kell.Van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?2011. jún. 12. 17:33
1/6 anonim válasza:
Normálisan be kell konfigurálni a routert. PPP beágyazást beállítani és megadni a felhasználónevet meg a jelszót.
2/6 A kérdező kommentje:
Konfigurálva van.Mindent beállítottam,amit kell,le is védtem.Egy ideig működik is.Néha hónapokig is.Aztán egyszercsak gondol egyet,és volt net,nincs net.Már mindent kipróbáltam,hiába.Ez egy G-s router(TP-Link);lehet,hogy N-es kéne?
2011. jún. 12. 19:12
3/6 anonim válasza:
Tehat akkor PPPoe volt beallitva?
Akkor nemtom, lehet haldoklik a router.
Nekem dlink van, mostanaban nekem is b.szakszik, es most fogok ujat venni, de mar csak linksys-t, az a legmegbizhatobb
4/6 A kérdező kommentje:
Hát,lehet,hogy haldoklik.A probléma az,hogy új korában is ezt csinálta,ezért is nem használtam.Kb.másfél éves,de gyakorlatilag csak néhány hónapig használtam,azt is több részletben.Néha előveszem,végigcsinálom a telepítési folyamatot,aztán vagy működik,vagy nem.Legutóbb egy napig működött.Szerinted kib..sszam a nyolcadikról?
2011. jún. 13. 09:06
6/6 A kérdező kommentje:
TP-Link TL-WR542G
2011. jún. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!