Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a Mac Mini-ről?

Mi a véleményetek a Mac Mini-ről?

Figyelt kérdés

Az az őszinte igazság, hogy tele lett a hócipőm a PC-kkel és a rohadt Windows-sal. Már több mint 10 éve csak folyamatosan sz*pok vele. Lefagy, vírusok, frissítések, melegszik, elszáll a vinyó, lassú, hangos...stb. Állandóan alkatrész csere, hogy haladjunk a korral és ne legyen annyira elavult. nekem ebből sok volt. Ráadásul zenét szerkeszteni vele elég körülményes, nem kompatibilis egyik szintetizátorommal sem.

Kinéztem ezt a Mac Mini-t, szerintetek mennyire jó?

2011. jún. 12. 16:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy problémám van csak vele, pofátlanul drága.
2011. jún. 12. 16:33
 2/12 Panda Péter ***** válasza:

zenei munkára tényleg sokan ajánlják a mac-eket, komoly stúdióban is dolgoznak vele, így neked akár tényleg ajánlható is. ráadásul ha a pc nem kompatibilis a szintijeiddel, azzal meg nem tudsz csinálni semmit. talán próbálj használtan szerválni egyet.

a pc-vel kapcsolatban megjegyezném azért, hogy a hang, a melegedés, hardverhalál, oprendszer karbantartása egy kis hozzáértéssel és odafigyeléssel könnyedén megoldható. én is több mint 10 éve használok pc-t, bőven nem csak játékra, és néhány kellemetlen órától eltekintve (az is inkább csak vírusok és inkompatibilitás miatt) teljesen meg vagyok elégedve.

2011. jún. 12. 16:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell játékra. Csak net+ zeneszerkesztés, a többi nem érdekel.
2011. jún. 12. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
K... drága, próbálkozz Ubuntu Studiot a meglevő gépedre telepíteni. Az legalább immunis a vírusokra.
2011. jún. 12. 19:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja csak a Linuxon nem mennek a zeneszerkesztő progik, és nem kompatibilis a szintikkel.
2011. jún. 12. 19:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezen az Ubuntu studion csupa béna zeneszerkesztő progi van, és az én szintijeim ezzel nem kompatibilis.
2011. jún. 12. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Ami a hardver hibákat illeti, ha PC-be a márkás cuccokat veszed, akkor semmivel sem lesz jobb ahhoz képest egy Apple gép, hiszen abba sem csodaalkatrészeket tesznek, hanem lehetőségekhez képest viszonylag jókat, amihez te sokkal olcsóbban is hozzájuthatsz.

A lefagyások oka is leggyakrabban hardver hiba, szerintem te nagyon rossz alkatrészeket használhatsz, az itt a baj.

2011. jún. 12. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de itt most a kérdés nem az, hogy a pc a jobb vagy a mac, hanem az, hogy mi a véleményetek a Mac Mini-ről
2011. jún. 12. 20:54
 9/12 Panda Péter ***** válasza:
rohadt drága és nem éri meg, de ha szintijeidet csak azzal tudod használni akkor meg úgysincs más alternatíva.
2011. jún. 12. 21:14
 10/12 A kérdező kommentje:
vagy iMac? Bár az meg még drágább, de lehet, hogy az jobb a mac mini-nél. Vagy?
2011. jún. 12. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!