Mennyit ér ez a config? (többi lent)
el akarom passzolni. Szerintetek mennyit lehetne kérni érte?
alaplap: abit nf7-s2
-Processzor: amd semprom 2,4GHZ
-Proc.hűtő: proceszzorhoz kapott gyári
-Memória: kingston 1gb+ kingmax 1gb
-Videókártya: másfél éves GeForce 7600 GS (256mb)
-Winchester: 1db samsung 40GB+1db samsung 80gb
-DVD író: LG (vmi újabb fajta..alig 1 éves...fekete(pontosabb adatokat nem tom fejből))
-Ház:valami NONAME ezeréves cucc...a lényeg hogy belefér:P de nem túl esztétikus
-Táp:nem tudom milyen, de 100% h kell erősebb(vidi kártya illesztőprogramja mindig kiírja miután bekapcsoltama gépet, h nem elegendő az energia ellátás ezért lejebb veszi a kártya teljesítményét)
hát remélem eltom adni kb annyiért...minnél többér tom eladni annál jöbb lesz a kövi:D
am igen..elég jó lap...kb 6-7 éves de még nem hagyott cserben és úgy tűnik nem is fog még egy darabig:P
én a helyedben nem passzolnám el.Úgymond az eszmei értéke sokkal több mint amennyit adnának érte.Hagyd csak meg,jó lesz anyukának,apukának vagy tesónak aki mindig nyávog mert full kocka :)
(első hsz. voltam)
anyám/apám ritkán használja, hugom meg saját notebookot akar:D én meg egy erőmű gépet amihez viszont pénz kell:P
am most akkor most 15-20 v. 30??:S
én 30-at simán kérném érte.Ezen az oldalon kereskednek régebbi gépekkel: [link]
megnézed melyik alkatrész mennyit ér,összeadogatod és kijön a gép ára :)
(első)
30-at soha nem kapsz érte.
25-ért láttam 3 GHz P4-et 2 giga DDR2-vel, 8600GT-vel... Kb kétszer erősebb a tiédnél.
A tiéd valóban 15-20-at ér kb, azt is csak a ram miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!