Laptopot hogy tudok leformázni másik gépet használva?
1. Nem tudom mi az a Sanitiser
2. Mit töröltél te le a biosban?!
3. Milyen profi szőkeség, mit állított el?
4. Ha az XP-telepítéskor kékhalál jön, az azért lehet mert gyárilag lett rátéve a W7, vannak ott rejtett partíciók, amivel az XP telepítő nem tud mit kezdeni.
5. Ha gyárilag W7 van rajta miért akarsz te XP-t rakni rá?
6. És hogy akarod a gépeket összekötni? USB-n vagy hálókártyán..? OP rendszer, illesztő nélkül nehezen fogják kezelni egymást.. Ki kellene(lehetne - de ez az amihez hozzá ne fogj) venni a vinyót, és másik gépbe rakni, de ez egy lapos vinyója, asztaliba hogy rakod bele?
7. Ha szőkeségé, és ráadásul gyári, és ráadásul W7, el kellet volna menteni a rendszert a kezdet kezdetén.
Ezek után próbálkozz inkább ezekkel:
Csökkentett mód, rendszer visszaállítás, helyreállító konzol, akár live cd, w7 telepítő - helyreállítás.
Szvsz, de ilyet még nem csináltam, igazából így csak tippelgetni tudok.
A rejtett partíciókra visszatérve, ha szerencséd van és oem a gép, akkor ott lesz a rendszer elmentve valahol.
Úgyhogy ne akarj olyan nagyon neki esni a saját tyúkeszeddel, keress valakit, aki nagyon ért hozzá.
Igazából így még jobban nem tudom. Milyen gép ez, hány éves, mikori rendszer volt, történt-e valami szoftveres balhé, vírus, akármi, meg minden ilyet tudni kellene.
Lehet kitakarítani sem ártana.
Live CD-t javaslok mindenképp, mondjuk ubuntu, de tudok W7-esehez is, ami windows vázú.
Első sorban a porra gondoltam..
Mondjuk ha így áll, akkor tényleg lehet jobb lenne gyalulni, lehet még az mbr szektorokat is.
Kivenni máshova berakni a vinyót, nem nagyon tudod sztem..
Szétnézek, és tényleg valami boot lemez kellene neked(vagy usb-s boot cumó), amivel szét lehet pofozni a vinyót, mondjuk a vincsiknek is van saját javító progijuk, az is gyalul mindent.
Ha sikerül, utána javaslok egy teljes rendszermentést KeriverImage-val, ez egy boot cd, és ha le van formázva a vinyó, a mentésből akkor is visszatudod állítani az ép rendszert, és többet nem lesz gondod a szöszivel:
Keriver Image Boot CD (ISO) (Verzió: 5.1 x86 & x64)
Nyelv: Magyar | Méret: 97MB
Leírás:
Teljes rendszermentés, és visszaállítás.
Honlap, info: [link]
- Rendszermentés
- Visszaállítás
- Partíció klónozása, másik partícióra-winchesterre
Elsőnek mindig egy Teljes mentés kell készíteni, utána később a következő mentésnél arról lehet a Növekményes, vagy a Különbségi mentést használni.
Ha új rendszer vinyót raksz a gépbe, a jumperelés és partícionálás után, egyszerűen csak az új partira rakatod vele vissza a korábbi mentést a rendszeredről.
Vírus, vagy egyéb miatti rendszer összeomláskor nagyon hasznos, vagy ha tiszta telepítést csinálsz, utána lemented és "soha többé rendszertelepítés" az adott gépre.
A visszaállítással megspórolsz, egy töredezettségmentesítést is, és gyorsan dolgozik. Bátran lehet a max tömörítést is használni.
Minden, jelenleg létező "PC" operációs rendszerrel működik.
Windows 2000/XP/2003/Vista(32/64 bits)/Win7(32/64 bits)
Ki kell írni CD-re, én az ImgBurn-t ajánlom.
Be kell róla bootolni, és már lehet is múkodni.
A rendszer-mentése, visszaállítása teljes értékűen működik.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!