Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az jó, ha 2 monitort kötök a...

Az jó, ha 2 monitort kötök a gépre?

Figyelt kérdés
ha igen miért?
2011. jún. 11. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
nagyobb lesz a "látótered" :)
2011. jún. 11. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor van erre lehetőséged ha atid van amin van eye infinity támogatás....amugy jó...főleg ha szimulátorozol...
2011. jún. 11. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:

XD

elírtam...az ott eyefinity akar lenni...

2011. jún. 11. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Az nem egészen igaz, amit a kocka őrmester mondott, legfeljebb ha két monitoron akarsz speckón játszani.

Amúgy ha van két kimenet a videókártyán, akkor rá lehet kötni két monitort és lehet állítani, hogy melyik mit mutasson. Át lehet húzni ablakokat egyikről a másikra, pl. az egyiken mehet a tévé vagy egy film a merevlemezről, a másikon meg a böngésző.

2011. jún. 12. 03:55
 5/7 A kérdező kommentje:
tehát ha ablakban játszok egy játékot akkor a másikon tudok msnezni?
2011. jún. 12. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos játékok esetén nem ilyen rózsás a helyzet.

Ha abalkban fut a játék, akkor semmi gond, mert az msn-t áthúzod az a másik monitorra a másikon meg lehet a játék.

De teljes képernyős, főleg 3D-t is használó játékoknál már ez nem mindig működik. Meg lehet próbálni, de ezeknél nem mindig jön be a dolog. Ilyenkor a játéknak az elsődleges monitoron kell lenni (bár a másodikon nem is lehet szerintem) a többi programot lehet áttenni a másodlagos monitorra.

Lehet állítani egyébként, hogy a monitorok hogyan viselkedjenek egymáshoz képest. Egy nagy, széles asztalod legyen, vagy külön asztal mindegyiken. Vagy ugyanaz legyen mindkettőn, bár ennek inkább csak bemutatók esetén van értelme.

Inkább olyan esetekben hasznos, amiket már írtam. Tévé, film, böngésző az egyik képernyőn, msn a másikon. Egyiken a word, másikon az excel. Egyiken a photoshop kezelőablakai a másikon a szerkesztendő kép.

De én szoktam kisebb, egyszerű játékokat is az egyikre tenni (leginkább flasheket), amik ablakban futnak. Vagy a Total Commandert.

2011. jún. 12. 19:50
 7/7 Lehel-Arpad válasza:
Ha a videokartzad birja igen .... radeon 5870 tobb mind 5 monitort is elbir ...
2011. jún. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!