Mi a véleményetek erről a konfigról? Játékgép szeretne lenni. Az első gép, melyet összeállítottam.
Alaplap: ASUS M4A87TD
Processzor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Videókártya: Asus Radeon HD 6850
Tápegység: FSP 500W EATX
Winchester: Samsung 1000GB
DVD-író: LG BH10LS30RBB Blu-Ray SATA SuperMulti
Hangkártya: Creative SB X-FI mX Xtreme Gamer
Op. rendszer: Windows 7
A memória lemaradt, elnézést:
Memória: Kingston 8GB 1333MHz DDR3
Mostanában már nem jutott időm követni a trendet, így ez ügyben nem nyilatkoznék, csak annyit javasolnék, hogy szerintem érdemes lenne egy ssd-vel kiegészíteni, nagyon visszafogja az egész rendszer teljesítményét a lassú merevlemez.
Ha így döntesz, akkorát érdemes venni, hogy elférjen rajta az oprendszer, a programok, a játékok, és még maradjon pár giga szabad hely. Pl 80-128 GB, de Te tudod, hogy mennyi helyre lesz szükséged.
(Kiindulásként: 30GB oprendszernek + 5-10GB programoknak + kb 10GB szabad hely + a játékok)
Ajánlott olvasmány: [link]
A blu-ray meghajtót ki fogod használni?
a 2 terrás vinyó csak pár ezer forinttal drágább, szóval én inkább azt venném
olcsóbb a winyón tárolni az adatokat mint blue-rayen. durván annyiba kerül az adatokat tárolni merevlemezen, mint dvd-n, de kevesebb macera van a kiírásával és talán biztonságosabb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!