Miért nem fut normálisan egy játék a laptopomon ha minden rendszerkövetelmény megvan hozzá, főleg szaggatásra gondolok?
A vga lesz a ludas....
Sajnos minden gépigényhez csak a vga memóriáját nevezik meg....
Ami igazából mostanában már nem is számít...ott a graf mag órajele és maga a chipset számít...
Szóval ha a cod7 gépigénye 256-os vgat kívàn attòl még nem fog normálisan menni egy 6600-n....
Pedig az is 256os....rem érthető vtam....
Jah...és a laptop nem játékra való....
Panda Péter:
Ez nem igaz. Anno GTA San Andreas 64 megás videokártyát akart a minimális rendszerigény szerint, én meg 32 Mb-ra beállított integrált kártyával toltam, úgy hogy így a ram sem volt a minimális 256 Mb, és low grafikán még csak nem is szaggatott. Starcraft 2-t pedig egy Pentium M 1,6 Ghz-es procival felszerelt, integrált Intel GMA 900-as videokártyával futtattam, na az szaggatott, de elindult, a minimum hardverigény erősebb proci és erősebb videokártya. Amit leírnak ott minimumnak, azon már normális sebességgel kell mennie.
Amire én gyanakszom, az a túlzottan lefoglalt memória lehet, mert mondjuk adott játéknak 1 Gb ram kell, de ez lehet oprendszer függő, meg hogy még mik futnak a háttérben, mennyire szétcseszett a rendszer.
GeneralCube:
Régen így volt, de manapság meg szoktak adni egy minimum videokártyát, amivel már garantáltan élvezhetően játszható, lásd pl. itt Starcraft 2-re:
Ezen kívül meg szokták adni, hogy melyik DirectX-et kell támogatnia a videokártyának, hogy egyáltalán fusson. Így lehet az például, hogy integrált kártyával valami fut, de szaggat.
Vedd vissza a beállításokat, pl árnyékok, élsimítás.
1 próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!