Mennyi RAM-ot tegyek a gépembe?
Figyelt kérdés
A laptopban most 2giga van, de mivel van benne egy nem nagy videokártya emiatt időnként játszani is szoktam vele, akkor meg már eleszegeti a 2gb-t. Amúgy sem sok, mert játék nélkül sem esik nehezemre 80-90%ig megtölteni, az lenne a kérdés h vegyek még 2-t (64bites tehát jó a 4gb) vagy elég még 1. Jobb ha két azonos méretű modul van benne? Nem fog azon a 3000ft-on múlni amivel több egy 2 gigás.2011. jún. 9. 17:39
3/7 anonim válasza:
azért játsz6tsz laptoppal is, bár géppel tényleg többre mennél (bár azt nem írtad h proci vga stb...)
ha nagyon gáz gép (régi, olcsó, stb...) akkor szerintem ne is költs rá, de valami komolyabb, akkor rakhatsz bele +2 -t
4/7 A kérdező kommentje:
Thinkpad gép nem éppen az olcsó fajta :D amúgy nem játszok rajta hanem néha néha, a kérdés pedig az hogy jobb-e ha 2 azonos méretű modul van benne?
2011. jún. 9. 21:08
5/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm az utolsó válaszolónak.
2011. jún. 9. 21:09
6/7 anonim válasza:
2 Gb manapság valóban kevés, ha nem játszol akkor is, 4 Gb-ot a legtöbb ember nem használná ki, ezért jelen pillanatban azt mondanám 3, de 1 év múlva simán lehet, hogy 4 kell, ezért szerintem 2 gigás modult tegyél bele. Ha találsz olyat, ami pont olyan, mint ami a gépedben van, akkor a dual channel gyorsít kicsit.
7/7 anonim válasza:
hát sztem ha megteheted +2gb mert minél nagyobb anál jobb ha meg már megteheted akk már miért ne?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!