Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj az alaplapommal?

Mi lehet a baj az alaplapommal?

Figyelt kérdés
A nagy viharokban a napokban egyszer 1 hirtelen hatalmas villámcsapás volt valahol és akkor a gép,monitor minden kb egy századmásodpercre kikapcsoltak,majd egyből vissza ,de lefagyott a gép ,ki is kapcsoltam utána.Másnap jó volt a gép 1 napig,de az internet nem, az Ethernet port folyamatosan világít,ami eddig villogott, nem is ismeri fel a modem. Egyszer viszont bejött a net és jó lett egy ideig.Tegnap pedig a tápegység eldurrant. vettem 1 újat, de az internet ugyanúgy nem működik, de a dvd-író se. Mi lehet a baja az alaplapnak?
2011. jún. 9. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Elöször probáljad ki másnak a gépével hogy van-e internet.

Ha nincs akkor a modemmel, illetve a hálózati kártyával is baj lehet.Ha másik géppel megy akkor egyértelmű hogy hálókártya romlott el.

Géped meg kapott rendesen a vihar miatt. Itt is azt tudom ajánlani neked hogy egy másik géppel probáljad ki az iródat.

Ha ott megy rendesen, akkor az alaplapoddal is gond lehet.

Ha jön egy nagyobb vihar akkor mindig ki kell kapcsolni a számitógépet, sőt áramtalanitani.

2011. jún. 9. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:

valszeg hálókártyádnak kuka. másik hálókártyát tegyél bele: kb. 1000,- HUF.

ha viharkárod volt, nézd meg a lakás biztosítást, rengeteg vihar volt nálunk, és írjuk a szakvéleményeket sorban egymás után: a biztosító meg fizet, mint a katonatiszt - mert muszáj ! :)

2011. jún. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!