Miért mondják, hogy az xbox 360 slim nem jó, és helyette a PS3-at istenítik?
Mindenki azt isteníti amije van....
A PS3 magasabb technikai színvonalat képvisel, kényelmesebb funkciói vannak és ingyen van a PS Network.
Az Xbox olcsóbb, lehet törni és a Kinect sokkal jobb mint a PS Move.
JA IGEN!
XBOX ELLOPTA A SONYTÓL!!!!
PS2 VOLT AZ ELSŐ KONZOL
(jó tudom a nintendoo de annak a grafikája meg á haggyuk)és ezt az XBOX megróbálta ellopni és sikerült neki,és meg is lovagolta,aztán volt a phantom ami nem járt nagy sikerrel
Az XBOX360-at az vette (mondom vette, múlt időben) aki leginkább flash-elve akarta használni. Az új verziónál viszont ez eléggé nyűgös.
PS3-at az használ, aki tényleg nagyon jó minőséget akar, képben, szolgáltatásban egyaránt (én egyébként szarok arra, hogy lenyúlták az adatokat, magyarhonban úgysincs store és egyebek, mindenki fals adatokkal regisztrált).
Ja, a kinect is a box mellett szól, bár a move szerintem pontosabb (de ezt valamennyi idő után kinövi)
11:06
Mielott f.szsagot irsz nezz mar utana a dolgoknak (es tudom, hogy volt ez a hackeleses ugy, csak en enyhen jobban utananeztem a dolgoknak).
Amugy az xbox sem szar, csak ha mar van helyette jobb cucc, akkor miert ne azt vegyuk?
Es a jobb cucc az a PS3.
Es a Kinect nem jobb, mint a Move, mivel semmiben sem hasonlitanak.
2 teljesen mas dologrol beszelunk. Szerintem a vernyomasmero jobb, mint egy repulogep akkor mar.
Es hardcore jatekosoknak a Move jobb, casual jatekosoknak Kinect
Azert, mert az a 77 millio sokkal inkabb 10 millio, es meg az a 10 millio adat is hasznalhatatlan.
Engem pl. nem erdekelne, hogy ellopjak a nem tudom milyen adatomat, ha ugy sem tudnak vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!