Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép a windows-t...

A számítógép a windows-t betölti és közvetlen utána egyszer kétszer újraindítja magát! Mitől van ez? Mi haldoklik?

Figyelt kérdés
Későbbiek folyamán nincs vele gond csak indításkor.A proci hűtés jó a gép kitisztítva.Ghost mentőprogival egy régebbi ezelőtt jól működő állás visszatöltve.
2011. jún. 8. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
winyo? vagy ram ? vagy nemtudom:D
2011. jún. 8. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Szabályosan indul újra? Ha igen, akkor valszeg hűtési gond lesz valahol.

Ha csak úgy újraindul, akkor alaplap vagy táp.

2011. jún. 8. 22:39
 3/9 bp1985 ***** válasza:
Milyen tápod van?
2011. jún. 8. 22:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen szabályosan indul újra!Azóta is megy csak az első bekapcsolásnál van!A tápom amit leolvastam róla SD-T420 PR, 420w 50hz remélem nem írok hülyeséget.A hűtés miatt nem hiszem most kentem újra a proci hűtőbordát is és a hőfokok se magasak.
2011. jún. 8. 22:53
 5/9 bp1985 ***** válasza:
Hát ez nem vmi nagy gyártó. Ha van lehetőséged, próbáld meg másik, minőségi táppal. Codegen, meg társai felejtősek. Ha azzal nem csinálja, akkor táphiba, és venned kell másikat. Ha azzal is csinálja, akkor alaplap lesz.
2011. jún. 8. 23:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok tápokat cserélni sajna!Meg kell várnom míg végleg bedobja valamelyik magát!Köszönöm a válaszod!
2011. jún. 8. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Pedig jobban jársz, ha minél előbb utána jársz, egy rossz táp (vagy bármi más) tönkre tud tenni egy jó alaplapot, és árban nem mindegy, hogy melyiket kell cserélni.
2011. jún. 9. 04:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a proci hűtéssel is gond lehet. Én is jártam úgy, hogy mikor bekapcsolt, akkor újraindult. Az volt a baja, hogy nem érintkezett rendesen a proci.

De a táppal is gond lehet, vidd olyan emberhez, aki ért hozzá, s megnézi.

2011. jún. 9. 06:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 9. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!