Szerintetek Gamehez jó ez a videókártya?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy új gépet venni és nem tudom milyen videó kártyát vegyek...én egy Sapphire HD 6960 2Gbra gondoltam de ha tudnátok ajánlani egy jobbat olyan 80.000fts kategóriában azt megköszöném:D:D
És ehhez még kéne valami jó alaplap is:D szintén 80.000Fts kategóriában..Nem baj ha egy picit drágább de 100nál ne legyen több.
Előre is köszi:D
2011. jún. 8. 18:30
1/8 anonim válasza:
Minek 80ezer forintos alaplap???? Kitudnád használni??? Vagy nem tod mire költeni anyuciék pénzét??
2/8 A kérdező kommentje:
Zavar?
2011. jún. 8. 18:58
3/8 anonim válasza:
Nem, csak nem kéne itt villogni vele.
4/8 Panda Péter válasza:
ez vagy kamu kérdés, vagy a kérdező e-penis növelését célozza. bármelyik is, a lényeg, hogy nem érdekel :)
5/8 anonim válasza:
hallod kérdező........
menny a p*csááába!! ;)
mi a f@sznak 80ezerét alaplap? :D bőven elég a 40ezer forintos is :D
6/8 anonim válasza:
21:05
Még a 40ezres is sok :D
24ezres lapom van és egy Core i7 rajta :D
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
az én alaplapom olyan ősrégi, hogy értéke se sok van. PROBLEM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!