Visszafelé kompatibilis? SOS!
Figyelt kérdés
Van egy alaplapom amiben egy PCI-E 16x-os foglalat van ami elvileg 1.1-es buszszabvánnyal rendelkezik.
Szeretnénk bele egy videokártyát venni, de csak 2.0-at találtam. (és azt hallottam hogy visszafelé is kompatibilisek)
Tehát az lenne a kérdésem hogy a P5G41T-M LX 1.1-es busszal rendelkező alaplapom működne-e egy 2.0-ás buszszabvánnyal rendelkező videokártyával???
2011. jún. 8. 16:53
1/11 anonim válasza:
Persze... Csak a busz sávszélessége a különbség.
2/11 A kérdező kommentje:
Tehát így egy kicsit lassabb lesz az alaplapi 1.1-es miatt, de működik. Ugye? mert nem akarok 20.000 FT-os vidkarit megvenni aztán meg az eladóval vitázni hogy cserélje már vissza.
2011. jún. 8. 16:57
4/11 bix válasza:
nem lesz lassabb jelentős mértékben. a váltás igazából a tápellátás mértéke, mert a 2.0 több kakaót tud leadni... de ezzel se lesz komoly probléma, tehát simán.
a mai csúcskarik belső átviteli sebessége is csak megközelíti az 1.1 elvi maximumát
5/11 A kérdező kommentje:
2011. jún. 8. 17:19
6/11 A kérdező kommentje:
??? :):)
2011. jún. 8. 17:20
8/11 A kérdező kommentje:
De hisz ez csak DDR3-as ://
2011. jún. 8. 17:34
9/11 anonim válasza:
Van gddr5-ös változata is... nem tudod használni a google-t?
10/11 A kérdező kommentje:
de már megtaláltam :D:D
2011. jún. 8. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!