Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gépházat éri meg megvenni?

Melyik gépházat éri meg megvenni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék hogy Cooler Master Elite 430 vagy a Thermaltake VL80001W2ZD V3? Az elite 430 az külsőleg nekem nem tetszik annyira, viszont a Thermaltake igen de olvastam róla sok rosszat... pl: Rossz anyagból készült, nem lehet benne elférni stb...

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 8. 15:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

cooler master jobb ház sztem is.

volt egy v3-mam, nem valami jó minőségileg...

eladtam és inkább a régit moddoltam (hűtés). :)

2011. jún. 8. 16:19
 2/17 anonim ***** válasza:
CM Elite 430 mindenképp
2011. jún. 8. 16:25
 3/17 A kérdező kommentje:

Jólvan, akkor az Elite 430 mellé teszem a voksom. :)

Köszi a válaszokat!

2011. jún. 8. 17:27
 4/17 A kérdező kommentje:

Még annyit kérdeznék hogy az alsótápos házakba felülre bármilyen normál ATX-es alaplap belemegy?

És hogy mivel a táp alulról szívja a levegőt mennyit ér, mert nekem szőnyegen van a gép és olyan sok hely szerintem nincs alatta... :)

2011. jún. 8. 17:34
 5/17 anonim ***** válasza:
én ilyen ajtó kitámasztó bakokkal emeltem meg a gépet.
2011. jún. 8. 19:01
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen Thermaltaket szeretnél, ezt vedd Thermaltake VM600M1W2Z

[link]

2011. jún. 11. 16:34
 7/17 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés, bocs ez a véleményem. Gépházból édesmindegy milyet veszel, az a lényeg, hogy az alaplap méretéhez passzoljon, az, hogy mennyire csicsás, meg hány kis villódzó kütyü van rajta, az a teljesítmény szempontjából teljesen lényegtelen. Persze lehet költeni rá, ha annyira akarsz (amit 2 típust felsoroltál, egyiket se ismerem, de nagyon mást se), de a lényeg az, hogy egy 5500FT-os gépház ugyan olyan jó, mint egy 15000-os, a lényeg, hogy legyen, az, hogy mennyi csicsa van rajta, az huszadrangú.
2011. jún. 11. 17:53
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem akarok mindenképp Thermaltake-et csak meg tettszett az a fajta kinézetre. :)De inkább Cooler Masterbe gondolkodok.

Utolsó: Hát egy alap gépnél persze hogy lényegtelen milyen ház van, de egy gamer-nek hűtés meg egyéb szempontjából szerintem nem mindegy. ;)

2011. jún. 11. 19:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha egy mai gamer gépet nézünk, akkor se kell a hiper szuper több tízezer forintos hűtő, a gyári hűtő tökéletes, ennek is a nagy része csak duma, ugyan már, nem kell ennyire extrázni, hidd el.
2011. jún. 11. 20:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen de jobb ha szellősebb a gépház, ma voltam boltba vettem tápegységet azt beszélgettem az eladóval ő is mondta hogy jobb azért ha szellősebb a ház!
2011. jún. 11. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!