Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó lenne ez a konfig játékokhoz?

Jó lenne ez a konfig játékokhoz?

Figyelt kérdés

Alaplap:

ASROCK 760GM-GS3

Processzor:

AMD Phenom II X4 840 3.20GHz AM3 BOX

RAM:

KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz

Videókártya:

SAPPHIRE 11168-15-20R HD5670 1024MB GDDR5 ULTIMATE PCIE

Merevlemez:

SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ

Ház:

GIGABYTE GZ-X1 Fekete 400W

2011. jún. 8. 15:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tisztelt P.O.C elmondom, hogy az az alaplap ami 3-4 eFt drágább az ugyan olyan alkatrészekből tevődnek össze mind az ASROCK sAM3 N68-S3 UCC, ezért semmi értelmét nem látom kidobni azt a 3-4 eFt.
2011. jún. 9. 19:38
 22/26 P.O.C. ***** válasza:

Ezt azért cáfolom! :) Az imént ki is fejtettem (ha figyelmesen olvastad).

Te csak kizárólag "Vérpistikéből" indulsz ki egy gépépítésnél, sajnos minden más szempont, az utolsó helyen áll számodra. :S

2011. jún. 9. 19:48
 23/26 anonim ***** válasza:
jólvan akkor nyugodtan vegyétek meg! de ne sírjatok ha esetleg rátok jön a tuningkedv azt nem tudtok semmit csinálni meg nem tudtok jó tuningolható procit venni mert ezzel a fossal nem működik........
2011. jún. 9. 19:48
 24/26 Tudor Vidor ***** válasza:
Uraim ne fontoskodjunk, egy átlag felhasználónak nagyon is megfelel az ASROCK sAM3 N68-S3 UCC alaplap. Teljesen egyetértek a hozzászólóval. Mert 2 év múlva mikor majd filléreket fog érni a számítógépe, akkor majd azt mondja, hogy jó hogy nem szórtam el a pénzem egy drága alaplapra.
2011. jún. 9. 21:26
 25/26 P.O.C. ***** válasza:

Jó, csak tudod az a baj, hogy nem mindenki "átlag felhasználó"! :P

"Fontoskodás" alatt meg nem tudom mit értesz. Én csak azt mondom, nem feltétlenül kell a piac legolcsóbb, leggagyibb alaplapját megvenni. Számítógépet kell építeni, ami megbízható, és fejleszthető, nem pedig videokártya köré alkatrészeket! Az ASRock -otok mellet semmi nem szól, csak az, hogy k*rva olcsó, semmilyen más érvet nem tudtok felhozni. Szóval kereteztessétek be azt a maradék pár ezer forintot és akasszátok a falra, majd gyönyörködjetek benne.

Az érveimet meg azt hiszem elmondtam, bízzuk ez után a kérdezőre, hogy kiét részesíti előnybe...

2011. jún. 9. 22:02
 26/26 A kérdező kommentje:

Tuningolni nem akarok, és nem is fogok, és mivel nekem 80.000-ből a lehető legerősebb gépet kellett volna összeraknom, megveszem azt amit leírtam egy hd5830-al 86.000 Ft-ból. Így is sok, de jobbat nem tudok csinálni, az volt az egyetlen feltétel hogy a Bad Company 2-t és az Assassin's Creed Brotherhoodot maximális beállítások környékén vigye. Remélem ez a gép erre a célra pont megfelel.

(Maximum cserélek jövőre egy videókártyát és egy alaplapot...)

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2011. jún. 10. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!