Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megcsinálnád ha kell új kártya?

Megcsinálnád ha kell új kártya?

Figyelt kérdés

Akarok egy új kártyát de nem kapok az jó ha azt mondom hogy elromlott és kell új addig nem gépezek és ha nem kapok újat akkor majd mondom hogy jaj de jó sikerült megicsnálnom

a geforce 9500 as már elég gyenge

2011. jún. 7. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
ritka féreg vagy meg kell hagyni...
2011. jún. 7. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minthogy nyiltan hazudj inkabb talalj ki valami olyasmit, ami nem is teljesen igaz s nem is taljesen hazugsag:) Ha van ra keret, akkor ugyis kapsz, ha nincs meg ugyse. En sem kaptam anno, 4 evig egy 8 megas SIS 6326-om volt, amit barmilyen Ati vagy Nvidia vert:)
2011. jún. 7. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
én már megcsináltam :D csak nem a VGA-val hanem az egész géppel :D csak annyi h én el is rontottam, RAMot félig kihúztam és puff :D elfüstöld az alaplap :D procinak nem lett baja de azt mondtam h az is tönkrement :D így a f.s Intle cerelon helyett már van egy sokkal jobban használható AMD Phenom 955 egy ATI 6850-el párosítva :D
2011. jún. 7. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:
:O :D
2011. jún. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!