Gép 100. 000-ből! Milyet vegyek?
Neten szeretnék venni egy gépet kiszállítással és néztem az ipon.hu-n de ott drágának tartom az árakat. Aqua.hu-n összeállítottam egy gépet:
Intel Core i3 3.06GHz 4MB dobozos Socket 1156 i3-540
Gigabyte GA-H55M-S2 alaplap
4GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston (KVR1333D3N9/4G) CL9
Thermaltake VM30001W2Z V4 fekete ház táp nélkül
LC Power PSU-LC6460GP3 460W aktív PFC fekete tápegység
Sapphire Radeon HD6770 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIExpress ATI Eyefinity /11189-01-20G/
mindez 100.635 Ft
A gép játékhoz kéne. Valamit változtassak rajta?
a táp kukába való.
AMD-s konfigon nem gondolkoztál még?
Házból vegyél olcsóbbat, a különbözetet tedd hozzá a táphoz!
A ramot érdemesebb 2x2 GB kit-ben venni, pár száz Ft a különbség (sőt, a kingston kit most 200Ft-tal olcsóbb az iponnál, mint az 1x4Gb), de kicsivel gyorsabb lesz. Persze csak akkor, ha később nem akarsz még 4GB-ot beletenni, hogy végül 8 GB-od legyen.
Amúgy ennyi pénzből játékgépet tényleg AMD-re érdemes építeni. Én mondjuk 115-ért vettem egy core i5 2500k-t és nem vettem videókártyát. Azt majd jövőre, amikor lemennek 30 köré a procihoz való VGA-k.
Egy hónappal ezelőtt ugyanazt a konfigot összeraktam 3-4 webshop oldalán, de az ipon jött ki legolcsóbbra. (Lehet, hogy nem a megfelelő webshopokban próbálkoztam?) Emellett elég nagy, talán nem tűnik el 2 hónap múlva.
Hát az alaplapon ne sporolj !!
minimum 4 db memoria foglalat legyen rajt
:)
Hidd el hogy jok az AMD s gépek
A vga jó:)
:) [link]
de ha ragaszkodsz a intelhez és a gigáékhoz akkor :)
minek ajánlunk LGA1156 alapú gépet? halott a platform, hahó!!!
amd am3+ lapot kell venni, az fejleszthető lesz később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!