Szerintetek ez jó párosítás (cpu & vga)?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is és sorry, ha kicsit hosszú.
Most egy Athlon II X2 250-et (@3,3 GHz) hajtok egy GeForce 8600GTS-sel. A VGA-t le szeretném cserélni valami komolyabbra és kiszemeltem a Radeon HD 6790-et. Tudom, hogy a proci nem egy sebességbajnok és elég lenne kisebb VGA is. De szeretném, hogy legyen benne egy kis tartalék, hogy ne teljes gőzzel menjen (+ későbbi bővítés is van a pakliban).
Szerintetek jó választás lenne?
2011. jún. 6. 22:20
1/10 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy inkább játszanék vele.
2011. jún. 6. 22:21
2/10 anonim válasza:
szerintem jó kis kártya, csak támogatni tudnám a döntést. azért nézd meg, hogy a tápod bírja-e majd :)
3/10 A kérdező kommentje:
600-as, úgyhogy azzal nincs gond. :)
2011. jún. 6. 22:27
4/10 Panda Péter válasza:
márka a lényeg, nem a szám, ami az oldalára van írva. egy jó seasonic akár többet is stabilan le tud adni a névleges teljesítményétől, egy codegen meg már 50%-os terhelésnél összef0ssa magát...
5/10 A kérdező kommentje:
LC-power van. Nem a legjobb a piacon, de az olcsóbbak legjobbika szerintem.
2011. jún. 6. 23:33
6/10 A kérdező kommentje:
De most nem ez a kérdés. :)
2011. jún. 6. 23:35
7/10 anonim válasza:
Előbb vegyél egy rendes tápot, ezt meg dobd ki a gépből. De, igenis kérdés ez is... Majd ha elfüstöli a géped, akkor már nem lesz kérdés...
8/10 anonim válasza:
azért kérdés, mert: ha van egy erős kártyád rossz tápellátással, az a legjobb esetben is rosszul működik!
Ha erős gépet szeretnél, akkor célszerű a proci/memó/vga trión kívül is nézni dolgokat (tápegség, ssd, stb)
9/10 A kérdező kommentje:
Valahogyan össze kell hozni a lehetőségeket és vágyakat.
De azért köszi mindenkinek!
2011. jún. 7. 08:45
10/10 Panda Péter válasza:
most még nem hallgatsz ránk, majd ha elszáll az egész géped egy gagyi táp miatt, majd fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!