Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A csere után megmaradnak a...

A csere után megmaradnak a windows?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom benne egy 80 gb sata hdd. Szeretném nagyobbra cserélni ezután megmarad rajta a windows??

Az adatok nem fontosak de újra kell telepítenem???

2011. jún. 5. 21:13
 1/10 A kérdező kommentje:
*fájlok (a windows szó után lemaradt elnézést!!!)
2011. jún. 5. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Jól értem?

Van egy hdd-d amit kicserélsz egy másikra és a windows megmarad-e a gépen?!

2011. jún. 5. 21:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen. Bocs de kezdő vagyok!
2011. jún. 5. 21:16
 4/10 legendavagyok01 ***** válasza:

???

Mivel kicseréled, egy teljesen szűz merevlemezre, persze, hogy újra kell telepíteni. (Mivel az oprendszer a merevlemezen van.)

2011. jún. 5. 21:16
 5/10 anonim válasza:
Igen megmarad, ha nem törlöd le. A 80G-on. Az újat amit a helyére teszel, arra pedig újat kell telepíteni...
2011. jún. 5. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Én szégyellem magam helyetted hogy ekkora ökörséget kérdeztél. Az oprendszer a hdd-re települ, ergo nem marad meg...
2011. jún. 5. 21:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszön szépen mindenkinek!! Utolsó pff "-.- ha nem akarsz NEM kell válaszolni! El nem hiszem, hogy te mindenhez értesz!! Soha nem volt olyan amit meg kellett valaha valakitől kérdezned?? Ja bocs te perfekt vagy "-.-
2011. jún. 5. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Rajta marad, de használni csak ezen a gépen tudod, ha újra visszateszed...persze úgy, hogy a másikat kiveszed. De lehet két hdd is a gépben, minek kivenni? A másikat sima adatként használhatod...ezen meg elfut a win.
2011. jún. 5. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Hoppá, "laptop"...bocs, akkor ez így nem áll..:))
2011. jún. 5. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Senki sem ért mindenhez, ezért bízunk bizonyos dolgokat szakemberre! Én a helyedben, ha tényleg ennyire nem értesz hozzá, szakihoz fordulnék, és nem mernék magam belevágni egy hardver cserébe. Hacsak nincs pénzed új laptopra...
2011. jún. 5. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!