Milyen tápot vegyek ehez a video karihoz? Ti 5830 extreme 1 gb ddr5 256 bit.
Figyelt kérdés
van rajta két 6 pines csatlakozó is.
vagy olyan táp kellene amin van két 6 pines csatlakozó vagy adtak hozzá két átalakitot de azt a tápba kell beledugni vagy hova?
mert nagyon rövid.
2011. jún. 5. 20:20
1/5 anonim válasza:
Chieftec ctg 500w ennek elégnek kell lennie, azt nem tom hány 6 pines csati van rajta, de ha csak 1 akkor sincs gond, mert amit adnak a káryta mellé átalakitót, rádugod egy molexre, és meg van oldva a probléma.
2/5 anonim válasza:
Ez függ a többi alkatrésztől is. De szerintem elég lesz egy FSP 400-450W-os táp is.
3/5 anonim válasza:
Hali! Szerintem minimum 500W és vmi márkásat, mert annak valószínű annyi lesz a teljesítménye, amennyi rá van írva. Nekem akadt olyan problémám (nekem csak P4 3GHz és 7600Gt-m van), hogy miután vettem bele egy sata dvd írót, és raktam bele egy lemezt, egyszerűen lekapcsolt a gép, de úgy mint ha áramszünet lett volna. 400W tápom volt. Akkor csak 450-re volt pénzem és szerencsére megoldotta a problémát. És minél nagyobb teljesítményű, annál több csati van rajta főleg a márkásokon (sztem).
4/5 anonim válasza:
Bőven elég FSP 400W FSP400-60GHN Active PFC 12cm
5/5 anonim válasza:
ÉN PONT ILYEN fsp tápot HASZNÁLOK HOZZÁ EGY PHENOM X2 550-EL. MEGY!
Proci max95W, kártya max175W, meg a többi aprólék... max 280-290w.
Bár a valóságban ilyen terhelés nincs szóval inkább 240w a valóság legalábbis ha a 12v-os ágat nezem.
A táp a 12V-os ágon lead vmivel 300w felett. Szóval elviszi, de dolgozik is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!