Milyen qwertys Nokiát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a qwerty billentyűs Nokia telefonok. Tudnátok mondani típusokat, hogy mi a jó bennük, és egy körül-belüli árat (ez fontos lenne). Lesz új telefonom, ezek tetszenek, de csak külsőre, ugyanis amúgy nem ismerem őket. Egyébként nem kell nekem a legújabb, inkább olcsóbb. Kérlek írjatok, linkeljetek, köszi!2011. jún. 5. 19:41
1/5 anonim válasza:
Nokia c6 - 53,000FT
Nokia n97 mini 95.000FT
Nokia e72 - 70.000FT
Nokia e7 - 135.000FT xD
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! És Nokia C3? Tapasztalatok? Meg amúgy hol lehet ezeket a legolcsóbban beszerezni?
2011. jún. 5. 20:00
3/5 anonim válasza:
nokia C3 nem qwerty-s meg nincs rajta Wi-Fi se pedig az jó havan :D am meg bemész a T-mobilba és megveszed :D ott a legolcsóbbb ;) :D
4/5 anonim válasza:
Előző:
Az ok, hogy nem értesz hozzá. Az is ok, hogy google-t sem ismered, ahogy a kérdező sem. Az viszont már nem kóser, hogy nem értesz hozzá, nem keresel rá, ugyanakkor hülyeséget válaszolsz.
A Nokia C3 qwerty-s, és van benne wifi is. Ha nem hiszed:
5/5 anonim válasza:
JAJ! bocs! tényleg igazad van :S valamiért összekevetem a C5-el mert egyik osztálytársamnak az van és valamiért arra emlékeztem :D bocs a C3 télleg qwerty-s és van rajta Wi-Fi is. az még egy jó választás! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!