Milyen videokártyátok van és mivel játszotok vele?
ASUS ATI RADEON 4670 1GB + AMD Athlon 250 @ 3.4GHz + 2GB RAM
Cod4 Cod6 FULLon. Cod5-High Cod Black Ops-Medium , GTA IV Medium, Metro 2033 medium, Resident Evil 5 High
kicsit már régi :D de azért még elfutnak a játékok mediumon :D
Kérdező:
GTX460 1GB kb egálban van a 6850-nel, jóformán csak a szimpátia és az ár dönt...ha a fogyasztás is fontos, akkor terhelt állapotban a 6850 egy 30-40W-tal kevesebbet eszik (Fontos: a GTX 460SE 1GB vagy a GTX460 768MB már lassabb kártyák).
Ha a szolgáltatásokat nézzük az nvidia kicsit előrébb van: A CUDA egyelőre elterjedtebb és sokoldalúbb, mint az AMD APP (korábbi nevén ATi Stream) vagy a gyártófüggetlen (mindkét kártyán működő) Direct Compute 11 illetve az OpenCL. A Physx GPU-s gyorsítása is csak nvidián megy, ha ez valakinek fontos, bár a jövőben szerintem előnyt élveznek a függetlenül futó fizikai motorok.
Szerintem akármelyiket is választod (GTX460 1GB vs 6850 1GB), nem fogod megbánni.
:)
Asszem nekem van (eddig) a legkisebb kártyám.
Gainward GeForce 8600GTS Golden Sample 256MB
DiRT3 - majdnem fullon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!