Videókártya probléma?
Sziasztok!
Az a probléma, hogy van nálam egy elég régi gép amit ha bekapcsolok nem akar elkezdeni bootolni. 3 monitorral lett tesztelve és mind3-nál az a hiba jön ki, hogy: Out Of Range 27.8kHZ-62Hz. Tudom hogy ez azt jelenti hogy rosszul van a felbontás/frekvencia beállítva, de mivel eleve a bios sem jön be, nem tudom hogy állítsam át. A videókártya alaplapra van beépítve. Kivettem 10 percre az elemet is de semmi. Valami ötlet? Elromlott a vga? Elég fontos lenne. Kösz elöre is.
Hát szerintem először is rakd újra a rendszert,ha a probléma megmarad,akkor gondolhatunk hardver hibára.
Próbáld ki.
Igen, rakja újra a rendszert úgy, hogy el se indul a gép... Okos.
Kérdező:
Pontosan milyen volt az a 3 monitor?
első egy nagyon régi -??
második egy full új lcd monitor -LG
a harmadik is olyan 6 éves lehet de nem régi -LG
Ez elég széleskörű típus tekintetében. A fent általad írt 62Hz gyanús, annak 60-nak illene lenni.
Próbáltál videokártyát tenni a gépbe? Ha tudsz egyet kölcsönözni, akkor próbáld ki, hogy úgy mit csinál.
Az elem kivétele mellett a CMOS jumpert is át kellene állítani, főleg ha nem húztad ki a konnektorból a tápot és nem sütötted ki. Ha nem csináltad még így, akkor egy próbát megér.
hu halljátok, nem nyúltam semmihez, kivettem az első memóriát, de visszaraktam és most meg mikor bekapcsolom akkor sípol 3hosszút rövidebb szünetekkel és ez megy egész végig
Nézegettem mit jelenthet de nem nagyon tudok kiigazodni, szerintetek miért csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!