Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az? (a többi lent)

Mi az? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Mit jelent videokártyánál az hogy buszszabvány?

Mert ennek a vidkarinak: ( [link] ) 2.0-sa van, és érdekel hogy működni fog-e evvel az alaplappal: ( [link] ).

2011. jún. 5. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
a lap s775 socketes úgy tudom azok már támogatják a PCI-E 2.0 -ás szabványt, de jobb utánna járni az asus kérdezd meg levélbe ha nemvagy biztos benne. mert ha csak PCI-E 1.1-es a lap akkor a kártya nemad majd képet pörög a venti stb de nemad képet ezt azért modnom mert nemrég jártam igy de ott sajnos régi volt a lap és PCI-E 1.1.-es volt a foglalat a kártya meg uj generációs és hát nem ment
2011. jún. 5. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
előző vagyok. s775 socketes dual-és quad coreos lapoknak már kellene támogatni*
2011. jún. 5. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Nemtom hogy ez mi, de az ASUS oldalán a chip-ről olvastam:

The Intel® G41 Express Chipset is designed to support dual-channel DDR3 1333 (overclocking)/1066/800 architecture, 1333/1066/800 Front Side Bus (FSB), PCIe 1.1, and mutli-core CPUs. It especially includes Intel® Fast memory bandwidth and reduces the latency of the memory accesses.

Kb. a felénél olvasható az hogy "PCIe 1.1"

2011. jún. 5. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Meg találtam egy oldalt a chip-ről amiben az olvasható hogy:

"PCI Express * 1.1 interfész"

[link]

2011. jún. 5. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószinü müködni fog. Ált. lefele kompatibilesek a kártyák.Nálam müködött 2.0-ás GT220 1.1 es PCI-E portban. :)
2011. jún. 5. 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!