Metro 2033 nem indul?
Figyelt kérdés
Tudom, h nem tul eros a gep:
Athlon II X2 245
4GB DDR2-800 ram
Asrck N68-S alaplap
Nvidia 9600GT 1GB video (direcx10)
Windows 7 (32bit)
A játék elindul, kezdő kép után, Metro 2033 leállt, Windows megoldást keres a problémára üzenet...
2011. jún. 5. 11:18
2/5 A kérdező kommentje:
nem..
van a letöltött ISOban egy SKIDROW könyvtár amiből az exe-t visszamásoltam a telepített játék könyvtárba
2011. jún. 5. 15:14
3/5 anonim válasza:
Van a lemezen vagy a feltelepített játék könyvtárában egy mappa valami install, ott van 3 telepítő állomány azokat rakd fel! Asszem Physix,DirectX,Visual C++ Runtime.Ha utána se megy akk a msotani physix driveredet töröld és rakd fel ezt!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a játék elindult. A Crack volt rossz. Leszedtem egy razorost, és láss csodát....
2011. jún. 5. 15:52
5/5 anonim válasza:
Üdv,énis letöltöttem a játékot magát,és még hozzá egy külön crack-et,nekem is ez volt a baj amit mutattot a kérdező,és ugyanez volt a hiba,a letöltött crack hibás így az ISO-n lévőt használtam,azzal fut...
(Ha másnak is lenne ezzel baj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!