Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD athlon 3500+ at lehet...

AMD athlon 3500+ at lehet tuningolni? Es ha igen hogy?

Figyelt kérdés

Meg sohasem csinaltam ilyet, de most emelnek rajta egy nagyon keveset:) A huto nem a gyari, annal erosebb es nagyobb. Legfeljebb 2.2 ghz-rol 2.4 re huznam:)

De hol kell? A biosban szet neztem, de nem talaltam. Hogy kell irja? Mit kell irjon?

2011. jún. 5. 06:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Olyat keress, hogy CPU External Clock azt állítsd kicsit fentebb, ugy gondolkozz, hogy a CPU-nak ahanyas a szorzója annyival szorozza fel ezt az órajelet. Tehát 10-es szorzónál mondjuk 10 Mhz emelés 100Mhz-et jelent.

Nem tudom milyen alaplapod és ram-od van de ajánlom, hogy a ram órajelét meg vedd visszább mert ezzel az átállítássak azt is emeled...

Óvatosan menj felfele, feszültségeket meg amit nem tudsz mi azokat ne állítsd át! Vizsgálgasd a hőfokokat is ha nagyon emelkedik vedd visszább ;) Sok sikert! És óvatosan!

2011. jún. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!