Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghalt a billentyűzet a...

Meghalt a billentyűzet a leöntött laptopomon?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap történt, hogy egy kis víz borult a laptopom billentyűzetére. Kb. 2 deci, ennek többsége az asztalra folyt. A gépet egyik kézzel kihúztam, másikkal fejre állítottam, hogy ami tud, az folyjon le. Felitatgattam a vizet, fülpiszkálóval is rámentem oda, ahova befértem. Hagytam egy napot száradni, most nyomtam be, és hát nem működik.

Azt be kell vallanom, hogy miután kihúztam, még benyomtam, mert dolgoztam, és el kellett mentenem a cuccot, és akkor még pár billentyűzet működött. (Bár pl. a k betű lenyomásával a j is megjelent.)

Szóval most nem tudom, mi van. Hétfőn elviszem valahova, de addig érdekelne, hogy ti mit mondtok.

(Meg hogy kb. mennyibe lenne a billentyűzetcsere, ha lehetséges.)

Minden más működik, csak a billentyűzet rossz. Egy HP 550 az áldozat.

24/L

2011. jún. 4. 19:05
 1/3 bp1985 ***** válasza:
Ha szerencséd van, nem vágtad tönkre az alaplapodat. Ha nincs, akkor kuka a gép, mert majdnem annyi bele egy alaplap, mint egy új gép. Az 550-es meg amúgy is az olcsó gépek közé tartozik. Ha csak bill csere kell, az pár ezer, bár kétlem, hogy annyival megoldódik, mert bekapcsoltad, így akár bele is éghetett a víz az alaplapba. Alkatrészként el lehet adni még.
2011. jún. 4. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
ha a gép működik, a legolcsóbb usb-s billzettel megoldhatod a problémát. ha az alaplap sérült, akkor azt is tudni kéne, hogy pontosan mi rajta, csináltunk már meg nem egyet úgy, hogy más már kilökte volna. legfeljebb nem ment utána pl. az USB (merthogy zárlatot csinált rajta az ügyfél). ez van.
2011. jún. 5. 07:32
 3/3 A kérdező kommentje:

USB-s billentyűzetről írok, de ez így elég rossz.

Egyébként pár billentyű működik.

Egyetlen gond volt a géppel a billentyűn kívül. Miután benyomtam, egy idő után minden lelassult, és leállt. a touchpad-del nem lehetett kattintani. 100%-os CPU használat volt, úgyhogy eszközkezelőben kikapcsoltam a rossz billentyűzetet, azóta nincs baj, de lekopogom, mert nem értek hozzá.

2011. jún. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!