Működni fog? (többi lent)
Van egy még nem összerakott gépem amihez egy ilyen alaplap van: "ASUS P5G41T-M LX"
Az Asus oldalán azt írja hogy :
"2 x240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1333(O.C.)/1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory"
Na és az lenne a kérdésem hogy evvel a memóriával...:
"Kingmax DDR3 2GB 1333Mhz FLFE85F-C8KM9"
...menni fog-e??
erre kattintva megnézheted hogy milyen memórikakal volt tesztelve a lap a gyártó által sebességenként van megadva az 1333 mhz-s kategóriában ez a tipus ugy látom nincs benne amit leirtál, van kingmax csak más jelzéssel. Ha mégis emelett döntesz 50-50% hogy fog menni a megfelelő sebességen 1333mhz-n. Szerintem válassz másik tipust pl Kingston ramot ebből is nagy a választék és biztos találzs megfelelő tipusut. Legérdemesebb az Ipon.hu és a pcx.hu.-n keresgélni ugyahogy megadtad sorozatszámmal.
A 18:24-estől még azt kérdezném hogy ha nem működik 1333Mhz-en akkor 1066-on műűködik??
Mert én is olvastam a Asus oldalán azt a PDF leírást meg meg van nekem könyvbe is mert már megvettem, szint úgy mint a memóriát.
Igen működni fog. Nem kell aggódnod miatta, az alaplap majd autómatikusan beállítja a megfelelő frekvenciára, arra amelyiket támogatja a memória modul is, és az alaplap is.
Ilyenekkel nagyon nagyon ritkán van gond, de akkor sem fog tönkremenni sem az alaplapod, sem a memóriád e miatt, szóval mindenképpen kipróbálhatod.
Első voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!