Hol lehet ilyet kapni?
Figyelt kérdés
Ilyet melyik üzletekben lehet kapni, és mennyiért ha vki már látott? Gondolok saturn, metro, auchan vagy valami. Kerestem neten de nem találtam, és netről nem szeretnék rendelni.
2011. jún. 3. 20:43
1/5 anonim válasza:
1143 Budapest, Francia út 40/b. (A Hungária körút és Thököly út sarkától 300 méterre a vasúti töltés mentén)
3/5 anonim válasza:
Rendeld netről nyugodtan, olcsóbban megúszod.
4/5 Panda Péter válasza:
nagyáruházban csak drágábban kaphatod meg. ipon megbízható bolt, gariztattam már náluk, és nem olyanok mint az ilyen "jöttment" webshopok amik a megalakulás után egy-két évvel be is zárnak. ráadásul van üzletük is, a címet az első válaszadó leírta.
de vásárolni csak úgy tudsz náluk ha előzetesen rendeltél (tehát ha bemész a boltba és mondod hogy ez meg ez kéne nem fognak tudni kiszolgálni, mert mindent rendelésre hozatnak nagykerből, nincs hagyományos raktárkészletük)
5/5 anonim válasza:
nyugodtan rendeld meg, az IPon megbízható hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!