Megvegyem ezt a gépet?
Most lesz a ballagásom,és szeretnék venni egy gépet.
kb.100-150 ezer forintból kell gazdálkodnom,úgy hogy egy monitort is vennem kell,a monitor elég kb. egy 19-20 colos,ami kb.25-30k-bakerül.
a Gép ,amit néztem az Auchanos újságba:):)
Intel CoreDuo E3400
4 GB Ram
ennyi van írvaróla +adnak hozzá egy 19"-os monitort+billentyűt+egeret és úgy 99,990 Forint
Szerintetek megéri??
ne vedd meg. régi, fejleszthetetlen architektúra, és látatlanban is borítékolható, hogy ipari hulladék minőségű táp van benne.
nagyáruházban nem vennék gépet, inkább ipon.hu, 5000-ből összreakva házhoz viszik, és ha garanciális probléma van, akkor a futár viszi-hozza.
150-ből már egész pofás am3+-os vagy core i3 alapú konfigot ki lehet hozni, biztos ajánlanak majd párat, ha nem, akkor majd unalmas perceimben összedobok én egyet.
Simán nem!
És az alaplap meg a táp és a többi alkatrész zsákbamacska? És a videokártya?
Szerintem a leggagyibb lehet amit csak el tudok képzelni.
Lemerem fogadni, hogy kb. 90 eFt-ból meg lehet építeni ugyan ezt, minőségi alkatrészekből.
Az az "Intel CoreDuo E3400" meg jó lesz Intel Celeron Dual Core E3400 -nek is. :) Jó kis parasztvakító szöveg az a "CoreDuo" szerintem azért írták így, mert jobban cseng a Core 2 Duo -hoz. Köcsög marketingesek azt hiszik mindenki hülye.. :D
Számítógépet szaküzletben kell venni! Ez nem rossz cég, a kis szériás gépeket ők rakják össze:
Három éve nyúzok egy ott vásárolt gépet, még most sincs semmi baja.
Amúgy a nagy áruházláncok az előre összerakott zsákbamacskás konfigokkal nem gyengén lehúzzák az embereket.
Így ezek a ElecroWorld meg Media Markt félék mindig kerülendők, ha asztali gépről van szó. Egyedül laptopból meg monitorból szokott lenni 1-2 értelmesebb akciójuk..
Bár náluk az Akció inkább azt jelenti, mikor a normális árán adják a terméket.
Jézusom, nehogy megvegyél ilyet! Dupla annyiért árulják, mint amit a benne lévő cuccok érnek majdnem...
Inkább regisztrálj ide:
www.ipon.hu és a fórumban kérj tanácsot!
Vannak előre összerakott gépek is, olcsóbban jók, de ha rám hallgatsz, akkor segítséggel rakatod össze!
Jah és az ipon árai verhetetlenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!