Mit csináljak ha nincs kép a gépemen?
Figyelt kérdés
Egyszer véletlen szabálytalanul lett leállítva a gép, és amikor újra beüzemeltem nem mutat képet a videókártya, kipróbáltam másikkal, azzal ment, de amivel eddig használtam nem mutat semmit. Egyébként GeForce 8600GTS videókártya van benne, és nem tudom mi lett, minden más működik, zene, minden, csak nem mutat semmi. Légyszi segítsetek! Javítható-e egyáltalán, ha igen mennyiért?2011. jún. 2. 19:02
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg csökkentet módban indítani a windowst, F8-at nyomogatod,a POST alatt, ha akkor van kép, jó a kártya.
2/3 A kérdező kommentje:
De alapból nincs kép, már amikor bekapcsolom, semmit nem mutat, teljesen fekete a kép, és a monitoron a led csak villog.
2011. jún. 2. 19:37
3/3 anonim válasza:
szerintem akkor leégett :( javítható, de nem hiszem hogy olcsón megúsznád, ha van rá esélyed akkor rakd be a vidi karit egy másik gépbe és próbáld ki ott.
Ha még garis akkor vidd vissza és mond azt hogy egyszer kikapcsoltad (szabályosan) majd vissza és azóta nincs kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!