Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sokáig vártál mire lett egy...

Sokáig vártál mire lett egy gamer PC-d?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kb. 15 éve szeretnék egy igazán ütős gamer gépet építeni, mindig, mire elkészülök egy újjal, már el is avul, mert a játékgyártók szándékosan nyomják fel a játék ram igényét, méretét.Negyed annyiból ugyanazt megcsinálhatnák, csak nem lenne ez a maffiaüzlet nekik, meg a hardvergyaártó kartelleknek, ahol már sorban lógnak, a mostaninál 5 évvel fejlettebb cuccok, de előbb kiárusítják a roncsraktárjukat, mint "csúcstechnikát", és az a _stratégia, hogy kb 3 év múlva kezdd érezni,

- kevés a géped.

Nekem sosem volt 400k pc-re, de ennyit ha valaki rászán, tényleg megveheti azt amiről azt hazudják a civileknek, hogy élvonal.

A katonák, meg az ilyen szennyes állambiztonsági ügynökségek meg birtokolják, és használják az igazi cuccookat. És röhögnek rajtunk. Ez mindig így lesz.

Ezért pár éve kiszálltam a mókuskerékből, vagy hogy hívják az ilyen csapdákat, és ugyanaz a gépem van, amit nem visz el, azt nem játszom, rohadjon rájuk.

Ha mindenki ezt csinálná, még mindig 256 rammal játszanánk. Na jó, féllel.

2011. jún. 2. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Kb 11 eve van gepem, de sosem volt olyan ami beilett volna az aktualis "gamer" kategoriaba. Valoszinunek tartom hogy nem is lesz, mivel par eve attertem laptopra es tobbet nem is fogok visszaterni(hacsak nem lesz muszaj) desktopra, a laposok meg nem a legalkalmasabbak gamingre.
2011. jún. 2. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Én arra vártam sokat, hogy legyen egyáltalán PC-m...mondjuk úgy '93-tól 2000-ig. Szüleim nem tudtak beruházni gépre (és akkor még nagyobb luxusnak is számított), így várnom kellett addig, amíg elkezdtem rendesen dolgozni. Először nem is a játékok miatt vettem, inkább zenélés (FT2) meg mp3 gyűjtés volt a fő cél (tesómék játszadoztak rajta). Az első komolyabb átépítés óta (2002) folyamatosan olyan szinten tartom, hogy menjenek rajta az aktuális gémek élvezhető, vagy az utóbbi 5-6 évben magas minőségben is.
2011. jún. 2. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Én kb fél éve várok rá.

De már csak napok kérdése :D

Bár nem igazán gamer konfig de nem rossz.

AMD Phemon II X4

Gigabyte geforce GTS 450 OC

2x2 Gb DDR3 kingston hyperX blue 1600 Mhz

Én már ennek is örülni fogok.

Erről váltok:

AMD sempron 2600+ 1.6 Ghz

nvidia geforce4 MX 4000 (128 Mb, 250 Mhz GPU, 331 Mhz mem. freki)

2x512 Mb DDR

Nem fikázni ám nagyon menő kis gép ám :D

COD2 megy rajta 1280x960-ban :D

2011. jún. 2. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:

AMD sempron 2600+ 1.6 Ghz

nvidia geforce4 MX 4000 (128 Mb, 250 Mhz GPU, 331 Mhz mem. freki)

2x512 Mb DDR

Az ilyenek a legjobbak... :D

2011. jún. 2. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Mezarius azon már azért lehet játszani :d monjuk én is pont akark venni egy GTS 450-et :D
2011. jún. 4. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!