Sokáig vártál mire lett egy gamer PC-d?
Kb. 15 éve szeretnék egy igazán ütős gamer gépet építeni, mindig, mire elkészülök egy újjal, már el is avul, mert a játékgyártók szándékosan nyomják fel a játék ram igényét, méretét.Negyed annyiból ugyanazt megcsinálhatnák, csak nem lenne ez a maffiaüzlet nekik, meg a hardvergyaártó kartelleknek, ahol már sorban lógnak, a mostaninál 5 évvel fejlettebb cuccok, de előbb kiárusítják a roncsraktárjukat, mint "csúcstechnikát", és az a _stratégia, hogy kb 3 év múlva kezdd érezni,
- kevés a géped.
Nekem sosem volt 400k pc-re, de ennyit ha valaki rászán, tényleg megveheti azt amiről azt hazudják a civileknek, hogy élvonal.
A katonák, meg az ilyen szennyes állambiztonsági ügynökségek meg birtokolják, és használják az igazi cuccookat. És röhögnek rajtunk. Ez mindig így lesz.
Ezért pár éve kiszálltam a mókuskerékből, vagy hogy hívják az ilyen csapdákat, és ugyanaz a gépem van, amit nem visz el, azt nem játszom, rohadjon rájuk.
Ha mindenki ezt csinálná, még mindig 256 rammal játszanánk. Na jó, féllel.
Én kb fél éve várok rá.
De már csak napok kérdése :D
Bár nem igazán gamer konfig de nem rossz.
AMD Phemon II X4
Gigabyte geforce GTS 450 OC
2x2 Gb DDR3 kingston hyperX blue 1600 Mhz
Én már ennek is örülni fogok.
Erről váltok:
AMD sempron 2600+ 1.6 Ghz
nvidia geforce4 MX 4000 (128 Mb, 250 Mhz GPU, 331 Mhz mem. freki)
2x512 Mb DDR
Nem fikázni ám nagyon menő kis gép ám :D
COD2 megy rajta 1280x960-ban :D
AMD sempron 2600+ 1.6 Ghz
nvidia geforce4 MX 4000 (128 Mb, 250 Mhz GPU, 331 Mhz mem. freki)
2x512 Mb DDR
Az ilyenek a legjobbak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!