1/4 anonim 

válasza:

Te tudod, hogy ilyenre van-e szükséged. Netbookon belül nincs sok különbség, nekem egyik sem kéne, semmire nem jó, amire nekem kéne. De ha ez tetszik, vedd ezt nyugodtan. A Samsungoknak legalább kevésbé kretén a billentyűzete, mint a Toshibáknak. :)
2/4 anonim 

válasza:

1 GB memória nem elég a Win7-nek a normális futáshoz, még netbookba is kell a kettő GB.
3/4 anonim 

válasza:

kevés a RAM inkább egy 2 GB-sat vegyél jobban megéri ha csak netezésre akarod akkor is!
4/4 anonim 

válasza:

haver a suliban pont ilyen gépek vannak a diákoknak amikor használjuk őket tanuláshoz.erre a kérdésre csak én tudom neked a választ mivel majdnem minden ap használom. azokon is win7 volt de kicsit lassult ezér az infotanár xpt rakkot mindeggyikre szerintem ha win7es laptopot akarsz akkor ne ezt vedd meg, viszont ha jo laptopot akarsz tegyél rá xpt és teljesen jó lessz.szép ez meg jó ez csak nem win7hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!