Melyik processzor éri meg jobban?
Figyelt kérdés
AMD Athlon 64 3800+ VAGY Intel Pentium 4 3,2 Ghz
Tudom hogy nem mai darabok, de mégis melyik a jobb??
köszönöm!
2011. jún. 2. 00:13
2/10 A kérdező kommentje:
Nem értek az AMD-k hez, ez hány ghzes? És pontosan miben jobb mint a pentium 3,2 ghz?
2011. jún. 2. 00:34
3/10 anonim válasza:
Az AMD 2.4 GHz-es.
Nekem 3 GHz-es Prescottom van (P4), így én a P4-re szavazok. 6 éve megy napi átlag 14 órát, 42 fokon, gyári hűtővel, nyáron is (egyszer nem takarítottam ki, és fél évig ment 71 fokon, azt is kibírta, de erre nem vagyok büszke). Az AMD-k jobban melegszenek.
4/10 anonim válasza:
Én ezt a melegedés dolgot pont fordítva hallottam...
5/10 anonim válasza:
egyértelmű hogy az AMD:) volt mind2 fajta procim:)
7/10 Panda Péter válasza:
megnézem, hogy egy szivárgáis áramos prescott pentium 4 mikor eszik kevesebbet mint egy athlon 64
8/10 anonim válasza:
Az AMD Athlon 64 3800+ 2,4 Ghz-en is sokkal jobban teljesít mint a 3,2 es Intel.Volt 3000+-os Athlon 64-em 2,3 on hajtottam, szerettem.Igaz most Intelem van és jobb is mint az X2-k.De ezeknél az AMD egyértelmüen jobb!
9/10 anonim válasza:
Mármint Intel Dual Core jobb mint az Athlon X2 a félreértés elkerülése végett. De 1 magosoknál az AMD Athlon 64 odaveri a Pentium 4-eket. Meg eleve 64 bites :)
10/10 Panda Péter válasza:
pentium 4-ből is van 64bites. itt arról van szó,hogy a pentium4 még a netburst architektúrára épül, aminél jobb a K8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!