Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a táp-ról? (lent)

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 1. 16:18
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
2011. jún. 1. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor inkább Whiskast tegyél a gépbe, attól legalább nem megy tönkre.
2011. jún. 1. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy darab kővel jobban járnál, az legalább nem égeti ki az alaplapod 2 hét használat után.
2011. jún. 1. 17:50
 4/7 A kérdező kommentje:
hátha ígylessz ahogy mondjátok akkor visszamegyek az eladóshoz és ugy a pofájához vágom,hogy cserélje ki mint egyszer... nemértek ezekhez azért kértem véleményt de szerinte ez nagyon jó ....De ha bajlessz a géppel neagya meg az Isten,hogy megtaláljam.
2011. jún. 1. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a táp 500 Ft-t se ér és aki ért hozzá, az meg nem veszi. Persze, hogy csak jókat mondott róla, örült, hogy végre rásózhatja valakire az évek óta a polcon porosodó fém szemetet.

Legközelebb FSP-t vegyél, azok minőséges tápok és olcsó típusok is vannak belőle.

És az eladóhoz hiába mész vissza, azon kívül, hogy a képébe vágod, nem csinálhatsz semmit a leégett alaplapoddal. Sőt, az alaplapod a memóriát, videokártyát, processzort is hazavághatja.

Én a helyedben vennék egy normális tápot.

2011. jún. 1. 18:17
 6/7 P.O.C. ***** válasza:

Mondjuk kicsit belegondolhattál volna vásárlás előtt. Egy minőségi 550 W -os táp 15 eFt -nál kezdődik, akkor gondolhatod mit kapsz 8000 eFt -ért. Igen jó látod, pont a felét. És sajnos a HKC alkatrészeinek minősége is a fele azoknak, sőt szerintem még annál is rosszabb. Arról nem is beszélve, hogy ez a táp álmában sem tud stabilan leadni 550 W -ot. Ráadásul szinte minden védelmi elektronikát kispórolnak belőlük.

Márkás tápnál viszont ami rá van írva az garancia, ha 550 W, akkor 570 W-nál se rogyik meg, ugyanis nincsenek alul tervezve!

Amúgy egy minőségi 400 W -os táp kitelt volna azt árából. És meglepően sok mindenre elég 400 W!

Egy kis olvasnivaló:

[link]

[link]

2011. jún. 1. 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:
az elején írtam,hogy nemértek ehez egyáltalán. és köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 1. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!