Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Folyton resetelő laptop. Kondi?

Folyton resetelő laptop. Kondi?

Figyelt kérdés
Ibm t43,linux belépek a mozzilába és egy perc ujraindul magátol is ujraindul ha ottvan hagyva, 1 perc max,és minél melegebb annál kevesebb ideig megy,ha már felmelegedett akkor már az asztalig se jut el és resetet nyom,kondira gyanakszom
2011. máj. 31. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is arra. ;) Szerintem vidd el fúvasd ki vagy ha bedöglött a kondi akkor cseréltesd ki. :)
2011. máj. 31. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:
kifúváás megvolt,toronyóra láncostol,és vadászkutya légfékestöl is volt benne,kicsit tovább "él" de nem sokkal,kondi csere lesz...
2011. máj. 31. 17:18
 3/4 anonim válasza:
Nem lehet hogy a hűtés a gyenge/régi/nem mai gyerek és ezért nem megy már olyan jól? Mert ha az asztalig elmegy és bemelegszik nagyon, akkor az már gond. Én ebből kiindulva erre gyanakszom. Az nemlehet hogy az asztalig elmegy és már annyira meleg. Mennyire meleg kedves kérdező (úgy kb hány fokra tippelsz)?
2011. júl. 26. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
40-45 fok windowst próbáltam rátenni telepitésnek a végén,amikor ujraindul.. azutánn ujra kezdi a telepitést.
2011. júl. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!