Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért esik le hirtelen az fps-em?

Miért esik le hirtelen az fps-em?

Figyelt kérdés

Gépem adatai:

Adapter típus: ATI Radeon 9600 / X1050 series

Processzor típusa: ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4152)

Memória mérete: 128MB

Intel(R)

Celeron(R) D CPU 3.20GHz

3.20GHz, 768 MB RAM

Ez csak opengl beállítással van így, rendesen megya játék majd hirtelen le megy 4-5 re az fps-em:S

D3D-ben és Softwere-re állítva is próbáltam már úgy meg alapbol kicsi az fps-em(10-25)szóval borzalom mindenhogy.

Nem tudjátok mi lehet ennek az oka?

2011. máj. 31. 07:59
 1/5 anonim válasza:
Valószínüleg a kevés memória miatt mind a gépedben mind a videókártyádon .
2011. máj. 31. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
sajnos nekem is ez a problémám :D elmondom neked h ez az egymagos processzorok betegsége amit nem tudjuk mi okoz :S haveromnak is ez volt ő igan nagy kocka xD mindent kicserélt a gépébe csak a procit nem (1 magos van neki) tehát így jöt rá. Neki is ugyanezt csinálta csak neki nem 4-5 re ment le hanem 15 -20 a 125 ről :D
2011. máj. 31. 09:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok! Nem tudnál javasolni egy processzor-t ami nem túl drága de megyek vele valamire a játszásnál?
2011. máj. 31. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
megtudnád adni az alalpaot típusát? mondjuk sejtem h milyen lehet a procifoglalat (S478), meg gondolom AGP-s de azért mennyük biztosra :D
2011. máj. 31. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom a nevét:S
2011. máj. 31. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!