Miért kicsi az fps-em counter strike 1.6-on?
Gépem adatai:
Adapter típus: ATI Radeon 9600 / X1050 series
Processzor típusa: ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4152)
Memória mérete: 128MB
Intel(R)
Celeron(R) D CPU 3.20GHz
3.20GHz, 768 MB RAM
Szerintem a gépigény megvan. Nem segítenétek mi lehet gyenge?
Counter Strike 1.6-ot már többször is újraraktam.
Grafikát lowra vittem, már amennyire lehet, Fifa 10 megy low-med beállításon!(Tegnap még ment ma még nem játszottam vele)
Counter Strike-om ráadásol még eredeti azaz steamos, de próbáltam már non-steammal is!
Mielött valaki azzal jönne van aki még játszik ezzel, IGEN!!!
Lehet ez játék config hiba vagy a gépem gyenge?
Netemre nem gyanakszom, bár gyenge de botok ellen is ugyan az van!( 4mb, ping 20-40 között:S)
Előre is köszönöm a válaszokat, ha kell még info csak kérjétek!
Frissíthetsz, rosszabb nem lesz. Hátha segít valamit. Egyébként mikor volt újratelepítve a gép? Feladatkezelőben ha megnézed a folyamatokat, nem fogja le semmi a procit? Játék közben mindent bezársz? Böngészőt is?
Azért furcsálom hogy neked úgy fut mert nekem régen GF4MX440-el, meg FX5500-al simán futott 1024-be, botok ellen. Mondjuk ha beraksz 25 bot-ot vagy neten nagyon sokan vannak, akkor főleg a proci lesz a szűk keresztmetszet. A celeron-ok nem valami erősek :S
Telepítés karácsony előtt volt pár hónappal.
Folyamatot kettőt találtam ami kicsit felugrik: Az explorer.exe, a taskmgr.exe de ez nem nagyon nagyon nagyra.
Viszont az svchost.exe régebben felugrott, de letöltöttem egy rar fájlt amiben volt valami amivel az már megoldódott, de a játék nem gyorsult.
Egyébként a játék alatt felmegy 90% felé a cpu használtság!
Játék közben nem fut semmi csakis a vírusirtó!
Még a rendszer üresjárat ami van, de az normális, hogy akkora!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!