Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asztali laptop hűtőt érdemes-e...

Shanokk kérdése:

Asztali laptop hűtőt érdemes-e venni?

Figyelt kérdés

Véleményeteket szeretném kérni asztali lap top hűtővel kapcsolatban. Érdemes-e beruházni egy ilyenre? Leginkább olyanok véleményét várom, akik már használtak/használnak ilyet.

Egy példa:

[link]

2011. máj. 29. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha régebbi a laptopod akkor érdemesebb, nekem egy szak ember mondta hogy túl porosodnak jobban melegednek stb.. és ugye ez rásegítésnek jó. Megéri meg venni mert hasznos kis cucc főleg ha ágyon használod akkor érdemes valami szilárdabb cuccra rá tenni. Nyáron meleg időben még hasznosabb.
2011. máj. 29. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hol vannak a nyílások a laptopod alján. Ha pont nem ott vannak, ahol a ventillátorok, akkor nincs értelme.

Amúgy meg egyszerűbb alátenni két könyvet.

2011. máj. 29. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már teljesen lényegtelen, mert megrendeltem tegnap előtt, majd tegnap leállt a ventrim (nem vettem észre) és elsült a procim... :( ma érkezik a hűtő :D Az Új laptopot remélem segíti majd azért.
2011. máj. 31. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!