Gigabyte 560SOC vs Gigabyte 6950 2gb?
Eddig ati pári voltam, most kártya vásárlás előtt álok, és nagyon hezitálok, hogy akkor most melyiket is vegyem. Mind a két kártya egy árban van. Az 560 SOC mellett az szól, hogy fantasztikus munkát végzett a gigabyte, tesztek alapján egy 570gtx referencia modell szintjén van, és egy 6950-t is elver. Vannak játékok ahol még egy 6970-nél is jobban teljesít, de azért összességében annál azért kicsit gyengébb kártya
Azért is hezitálok nagyon, mivel MO-n csak kétféle SOC típus van:
Az egyik
Mag Mhz: 950
Memória Mhz: 4580
Shader órajel: 2.000 MHz
A másik:
GPU Órajel: 1000MHz
RAM Órajel: 4000MHz
Shader Órajel: 2000MHz
Tehát 2 választás van, vagy a Ram órajel magasabb és a GPU alacsonyabb, vagy fordítva a GPU magasabb és a Ram alacsonyabb, eközben pedig a teszten amit olvastam ilyen paraméterei voltak a kártyának:
RAM Órajel: 4580MHz
Tehát nem kellett kompromisszumot kötni, hogy melyiket is akarom választani. Alapból ilyen adatokkal rendelkezett a kártya, ilyet viszont nem kapni Mo-n csak a fentebb említett kettő közül lehet választani. De ezek szerintem gyengébben teljesítenének, és innentől kezdve így nem tudom hogy meg-e éri. Mert szerintem ezek a teszteken nem érnének el olyan jó eredményt mint a külföldi modell ezekkel az adatokkal?
RAM Órajel: 4580MHz
Ti melyiket választanátok? És ha már nvidia akkor a kettő közül melyik a jobb választás?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!