Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte 560SOC vs Gigabyte...

Gigabyte 560SOC vs Gigabyte 6950 2gb?

Figyelt kérdés

Eddig ati pári voltam, most kártya vásárlás előtt álok, és nagyon hezitálok, hogy akkor most melyiket is vegyem. Mind a két kártya egy árban van. Az 560 SOC mellett az szól, hogy fantasztikus munkát végzett a gigabyte, tesztek alapján egy 570gtx referencia modell szintjén van, és egy 6950-t is elver. Vannak játékok ahol még egy 6970-nél is jobban teljesít, de azért összességében annál azért kicsit gyengébb kártya

Azért is hezitálok nagyon, mivel MO-n csak kétféle SOC típus van:

Az egyik

Mag Mhz: 950

Memória Mhz: 4580

Shader órajel: 2.000 MHz

A másik:

GPU Órajel: 1000MHz

RAM Órajel: 4000MHz

Shader Órajel: 2000MHz

Tehát 2 választás van, vagy a Ram órajel magasabb és a GPU alacsonyabb, vagy fordítva a GPU magasabb és a Ram alacsonyabb, eközben pedig a teszten amit olvastam ilyen paraméterei voltak a kártyának:

RAM Órajel: 4580MHz

Tehát nem kellett kompromisszumot kötni, hogy melyiket is akarom választani. Alapból ilyen adatokkal rendelkezett a kártya, ilyet viszont nem kapni Mo-n csak a fentebb említett kettő közül lehet választani. De ezek szerintem gyengébben teljesítenének, és innentől kezdve így nem tudom hogy meg-e éri. Mert szerintem ezek a teszteken nem érnének el olyan jó eredményt mint a külföldi modell ezekkel az adatokkal?

RAM Órajel: 4580MHz

Ti melyiket választanátok? És ha már nvidia akkor a kettő közül melyik a jobb választás?

2011. máj. 29. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A te választásodhoz az első áll közelebb, én azt választanám, ha már ilyen igényeim vannak.
2011. máj. 29. 11:20
 2/2 Panda Péter ***** válasza:
én a radeont vinném (ez magánvélemény, mielőtt jönnének a hurrogások)
2011. máj. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!