Hogyan tudom a notebookom projektorra kötni?
Figyelt kérdés
.
Van egy MacBookom, amiben van egy Mini DisplayPort. Vettem hozzá egy DVI adaptert és egy DVI-HDMI kábelt, mert a TV-re így tudom kitenni a képet a lehető legjobb minőségbe.. Ez így rendbe is van...
A notebookot most egy projektorhoz szeretném csatlakoztatni, amin nincsen HDMI bemenet, de nem tudom, hogy milyen van. Biztos van valami standard bemenet, ami mindegyik projektoron van. Csak nem szeretnék venni még egy adaptert 10.000,-Ft-ért, így szeretnék venni egy HDMI átalakíttót, ami bemegy a projetorba...
Milyen cuccot vegyek, ami a HDMI-ből olyat csinál, amit gyakorlatilag minden Projektorba bedughatok?
Tehát valami HDMI <-> általános Projektor bemenet adapterre/kábelra lenne szükségem! Mi ez?
.
2009. márc. 16. 21:40
1/1 anonim válasza:
DVI- VGA átalakító kell neked szerintem, mert VGA van a legtöbb projektoron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!