Mik illenek ehhez a procihoz?
Szeretnék egy Phenom™ II X4 970 BOX Black Edition procit. Ez viszonylag stabil pont, ezt már kinéztem magamnak.
Hozzá kellene valamilyen 2*2GB DDR3 ram, meg egy olcsó, de azért nem gagyi alaplap. Alapvetően ezek tipusa lenne kérdés.
Esetleg érdekelne, hogy hasonló árban Intel....?
Jah... egyenlőre maradna a jelenlegi NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB video, ami bár már elég régi darab, de most anyagi okokból nem cserélném le...
Memóriából bátran ajánlom a Kingmax Hercules szériát, nekem is ilyen van, és olcsó. Alaplap a phenomhoz sztem: [link]
Ha egy pár hónapot tudnál még várni a Bulldozer-re akkor szerintem jobban járnál.
Jelenleg egy Athlon 2 X2 245 proci van a gépben, és ezzel tökéletesen működik a vga.
A jelenlegi, ddr2 rammal szerelt ASRock N68-S alaplapot szerinted érdemes megtartani? Költséghatékony megoldás lenne, hisz benne van 2x Kingston 2 GB DDR2-800 ram. Csak nem tudom, ill sejtem, h ehhez a konfighoz túlzás a fenti proci.
Az alaplapod nem támogatja csak a 95W TDP-s Phenomokat:
Nnna, már megérte ide irni :)
ez eddig fel sem tűnt, köszönöm a figyelmeztetést
Ez az asrock szimpi, pláne h az elődje is jól bevált.
A második hozzászóló által ajánlott ramok tényleg olcsók.. de, nem túlságosan? Úgy értem, azért jók? Mert akkor asszem megvan a konfig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!