Toto652_89 kérdése:
Miért sípol a videokártya?
Figyelt kérdés
Régen is csinálta, most is. Amint 3D-s szoftvert, játékot elindítok, a videokártyám (Nvidia GeForce 6600 GT 256 MB) olyan fél-egypercenként sípoló hangot ad ki, és addig szaggat minden. A sípolás maximum 1 másodpercig tart, de elég sűrű.
Mi lehet az oka?
Az első eredeti driver van hozzá, mert az újakat már nem bírja a 7 éves gépem.
2011. máj. 28. 13:24
32/37 A kérdező kommentje:
Akkor már inkább veszek egy új gépet... persze ha lenne pénzem, mert most van kb. 15 Ft-om... ha meg lecserélem az alaplapot akkor mindent ki kéne cserélni... áhh... hagyjuk... öreg gép ez, nem érdemes venni ennek semmit. :P
2011. jún. 5. 13:43
33/37 anonim válasza:
34/37 A kérdező kommentje:
Te, levettem a gépház oldalát, és megfüleltem, hogy mi is sípol valójában... illetve füleltem volna, mert amíg az oldal nincs fenn, nem sípol o.O
Lehet, hogy egyszerűen csak túlmelegszik a videokártya?
2011. jún. 5. 23:21
35/37 anonim válasza:
:)
hozd el hozzám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36/37 A kérdező kommentje:
Hol laksz? xD
2011. jún. 6. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!