Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tisztitsam ki a noteboo...

Hogyan tisztitsam ki a notebookomat és a notebook hűtőmet?

Figyelt kérdés
Áll benne a por, melegebb sokkal, mint szokott lenni, szenved a vetije..De nem akarok a sűritett levegős megoldásra 10 ezret költeni, mert az drága.
2011. máj. 28. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:

nemtom hogy mi kerülne abba 10ezerbe, 1500ftért tudsz venni sűrített levegőt.

[link] itt nézz körül, jól leírják

2011. máj. 28. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha belefér, akkor fülpálcikával old meg, majd porszívóval menj át rajta és az megoldja. Használhatod mind2-t egyszerre akkor még hatásosabb
2011. máj. 28. 11:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Porszivóval? :O
2011. máj. 28. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, a porszívón én is kiakadtam, de informatikusoktól hallottam, kipróbáltam, bevált. Mondjuk azt is mondták, hogy nem hullószőrű ecsettel lazítsam fel a port előtte/közben. Fülpiszkát a nem tudom milyen hűtőnél használtam (laikus vagyok :)).
2011. máj. 28. 12:12
 5/9 bp1985 ***** válasza:
Corába láttam 990-ért sűritett levegőt. Vagy ha van kompresszor, az is jó hozzá.
2011. máj. 28. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Kompresszor a legjobb, porszívóval az a baj hogy könnyen felszívhatja az ellenállásokat és akkor már meg is van a baj. Tisztításnál érdemes ecsettel a port fel lazítani majd pórszívóval a leggyengébb esetleg közebes szívással kiszívni belőle. Ha nincs kompresszor akkor sima bicikli puma is megteszi.
2011. máj. 28. 12:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos új probléma lépett fel..Nem lehet szétszedni a notebookot. A létező összes csavart leszedtem, de nem jó, mintha rá lenne ragasztva a gép alsó része a felsőhőz. :S
2011. máj. 28. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Keress hozzá szerelési útmutatót, általában fenn szokott lenni a gyártó oldalán.
2011. máj. 28. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:

porszívó helyett jobb ha fújod vmivel....

kompresszort sokan nem ajánlják mert néha vizpárát is fújhat ami nem tesz jót...

hidd el megéri azt az 1000ft-ot a sűrített levegő és legközelebb is használhatod majd

2011. máj. 28. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!